Ugljanin razrešio dužnosti rukovodioce stranke

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin razrešio je dužnosti Izvršni odbor, generalnog sekterata i direktora stranke zbog neodgovornog odnosa prema svojim zaduženjima.

TGJZETUJTZUJT

{module Oglas 1 – 2020}

Osim njih, on je na sednici predsedništva razrešio centralni i izborne štabove ogranaka, kao i centralnu i izborne komisije ogranaka stranke.

Ugljanin je na toj sednici konstantovao njihovu lošu organizaciju, kao i da o najbitnijim pitanjima nije dobio odgovarajuće izveštaje.

{module Oglas 0 – 2020}

„U ograncima izbornih štabova nije uspostavljena subordinacija od predizbornih aktivnosti i praćenja kvaliteta aktivnosti i rezultata rada, počev od prikupljanja potpisa, obuke biračkih odbora, pa do prikupljanja izbornih rezultata”, rekao je Ugljanin.

On je istakao da je koordinacija i informisanje članova organa stranke o izbornom procesu svedena na dobru volju, te da na taj naćin stranka dalje ne može.

SDA Sandžaka je trenutno deo vladajuće koalicije u Tutinu i Priboju, a u javnosti se nezvanično pominje da će to uskoro biti i u Novom Pazaru.

(Radio stoplus)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker