Srbija – Policija proverava 67 diploma funkcionera Bošnjačke stranke u Crnoj Gori

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Čak 67 diploma fakulteta i viših škola zahvaljujući kojima su funkcioneri i članovi Bošnjačke stranke u Crnoj Gori dobili zaposlenja na odgovornim dužnostima, predmet su provera koje vrši Uprava kriminalističke policije Srbije.

1108607600 0 0 1292 699 1000x0 80 0 1 5b059011c7fc875795529b97f8278893

{module Oglas 1 – 2020}

Značajan broj tih diploma izdat je na privatnim fakultetima u Novom Pazaru, ali i u Beogradu i drugim gradovima Srbije.

I značajan broj pripadnika Uprave policije Crne Gore takođe je na sumnjiv način došao do akademskih zvanja, što je takođe predmet provere koju vrši  policija u Srbiji, piše „Barski portal“.

Sumnja se da je većina diploma kupljena, a formalno svršeni studenti koji su mahom u četrdesetim i pedesetim godinama, nikada nisu ni dolazili na fakultete koji su im izdali uverenja o završenim studijama.

{module Oglas 0 – 2020}

Akcija provere diploma od strane srpske policije, kako se saznaje, inicirana je prijavom koju je podneo član Glavnog odbora Bošnjačke stranke, revoltiran porukom visokog funkcionera te stranke na zvaničnoj sednici koji je kazao da ta partija nema dovoljno kadra da pokrije sve funkcije koje je dobila po osnovu učešća u vlasti sa DPS-om i drugim strankama doskorašnje vlasti, i sugerisao „da se snalaze za diplome kako znaju i umeju“.

Očekuje se da će sumnjive diplome koje su poslednjih godina izdate funkcionerima iste stranke na fakultetima u Crnoj Gori takođe biti predmet provere nakon uspostavljanja nove vlasti na državnom nivou, odnosno nakon konstituisanja Vlade, prenosi „In4s“.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker