RIK zvanično proglasio listu “Savez za Sandžak i Dobre Bošnjane“

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Danas je RIK zvanično proglasio listu “Savez za Sandžak i Dobre Bošnjane“ za izbore za članove nacionalnog saveta Bošnjačke nacionalne manjine.

“Zahvalni smo svim građankama i građanima koji su svojim potpisom podržali našu listu. Bošnjačko nacionalno vjeće mora da pripada svim Bošnjacima, a ne da bude partijski plen.

Novo rukovodstvo Bošnjačkog nacionalnog vjeća mora da kroz razgovore i dogovore sa predstavnicima drugih državnih organa omogući implementaciju svih ustavnih i zakonskih prava. Novo rukovodstvo Bošnjačkog nacionalnog vjeća mora iskoristiti ovaj historijski trenutak, u kome se na čelu države nalazi predsjednik Aleksandar Vučić, čovjek koji je Bošnjake nazvao svojom braćom i sestrama.

Savez je odgovor na već viđene bajate i jalove politike koje predstavljaju druge liste. Predali smo 1.800 potpisa vise nego ijedna lista do sad. Hvala volonterima Bošnjačko srpskog saveza – BOSS koji su dali tehničku podršku.

Bošnjačko nacionalno vjeće mora biti brana svakoj vrsti extremizma i radikalizma, kao i pojavi tzv. albanizaciji, koja ima za cilj da uništi Bošnjački identitet i doprinese podizanju tenzija. To je nešto što se ne sme dozvoliti”, navodi se u saopštenju Bošnjačko srpskog saveza BOSS.

(b92)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Radnik
Radnik
3 mjeseci ranije

SPP I BOSS se nadmeću ko će dublje da se nabije Vučiću u du.e !!!

Onaj koji misl
Onaj koji misl
3 mjeseci ranije
Odgovor za  Radnik

Dzaba ihm je vucicu su dani odbrojani

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker