Od čega će sada da živi bivši ministar Rasim Ljajić?

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vlasti su se menjale, a on je ostajao. Još od demokratskih promena 2000. godine, Rasim LJajić je bio deo svake Vlade Srbije.

fgjsktrjttrh

{module Oglas 1 – 2020}

Zbog zasićenja funkcijom, ali i zbog sve češćih šala o dugovečnosti na njegov račun, dosadašnji ministar turizma i telekomunikacija odlučio je da “digne sidro” i prepusti svoje mesto partijskoj koleginici.

Odlazeći ministar je po struci doktor medicine. Medicinski fakultet je završio u Sarajevu, a pored toga je i dobar poznavalac stranih jezika – govori tečno ruski i engleski jezik, navodi se u njegovoj zvaničnoj biografiji. Iako je, kako se navodi u biografiji, želeo da ostane da radi na fakultetu, život ga je odveo u drugom smeru, te je tako krajem osamdesetih godina počeo da radi kao novinar, odakle je veoma brzo uplivao u političke vode.

{module Oglas 0 – 2020}

S obzirom na to da je šansa da radi na fakultetu propala i da je bez adekvatnog radnog iskustva u lekarskoj profesiji, bivšem ministru LJajiću preostaje da se oproba u novinarskom zanatu ili da se okuša kao prevodilac. Ako ne uspe u tome, LJajić bi mogao da se priključi svom nekadašnjem kolegi iz Vlade Srbije Mlađanu Dinkiću u umetničkom stvaralaštvu, imajući u vidu da ima iskustva i kao tekstopisac.

Dosadašnji ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je diplomirani student Fakulteta za poslovne studije na Megatrend Univerzitetu, sudeći prema zvaničnoj biografiji, i trenutno je na trećoj godini doktorskih studija ekonomskih nauka, smer poslovna ekonomija, na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment. Pre ministarske, bio je na nekoliko direktorskih funkcija, kao izvršni i finansijski direktor. Svojevremeno je tvrdio, opisujući svoje stručne kompetencije, da je po obrazovanju “finansista”, a sada će imati priliku da se dokaže u pomenutoj oblasti.

{module Oglas 2 – 2020}

Ukoliko ne bude mogao da pronađe angažman među “finansistima”, Đorđević će moći da se oproba kao stend ap komičar, imajući u vidu da je tokom svog mandata često umeo da zabavi publiku svojim gafovima.

(Nova.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker