Obratio se Usame Zukorlić nakon sastanka sa Aleksandrom Vučićem

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić izjavio je, posle razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o budućem mandataru, da ta stranka “želi suštinsko učešće” budućoj vladi.

On je istakao da SSP ima “korektne odnose sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i želi da nastavi sve ono što su započeli u prethodnom mandatu i nešto novo značajno posebno za Sandžak”.

“Mi ćemo prihvatiti svaku ponudu koja će nam omogućiti da realizujemo program SPP”, rekao je Zukorlić, navodeći da su kontakti sa SNS stalni i da će se nastaviti.

Na pitanje o konkretnim rešenjima, on je odgovorio da se razgovaralo o brojnim opcijama o čemu će javnost u narednom periodu više znati, kao i da su zainteresovani “za pozicije kako po dubini, tako i u vrhu vlasti”.

“Princip naše stranke je da mi govorimo o konkretnim stvarima tek kad se dogovorimo i to bude u finišu”, rekao je Zukolić, navodeći da je razgovor sa Vučićem bio dug i konstruktivan.

Zukorlić je rekao, navodeći da je to bilo veoma upečatljivo, da im je Vučić preneo informaciju da se za Sandžak planiraju ozbiljni, konkretni projekti koji će doprineti dizanju standarda na tom prostoru.

“Ništa ne podiže standard kao što je autoput, budući aerodrom i veliki slični infrastrukturni projekti. Kao i kliničko bolnički centar i slično”, naglasio je Zukorlić.

Izvor:Beta

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
5 Komentara
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Fidel
Fidel
2 mjeseci ranije

Copor ofucanih pasa lutalica.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
2 mjeseci ranije

Program SPP i Usamea je poltronstvo i uvlačenje u d… Vučiću, i on to pokušava da sprovede vrlo “glatkim” uvlačenjem, bez mnogo otpora u svom mozgu, koji mu služi samo za razmišljanje kako doći do foteljčice, drugog programa a ni ideje on nema.

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
2 mjeseci ranije

E gledaj “pobjedničke” ekipe gledaj im jada, oni su sigurni pobjednici u uvlačenju, šlihtanju, poltronstvu, i svim ostalim sličnim disciplinama.

Onaj koji misli
Onaj koji misli
2 mjeseci ranije

Vic godine, samo da opravdava poltronstvo

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
2 mjeseci ranije

Vlast hoćemo, hoćemo samo vlast, samo vlast nas interesuje, vlast želimo, za njom žudimo, kad smo u vlasti.možemo sve, van nje smo niko i ništa, dajte nam vlast aman, ništa drugo sem vlasti nas ne zanima, to nam je životna želja, to nam je hobi, to nam je nasušna potreba, bez nje smo jedna velika nula, ma dajte nam makar malo vlasti, samo jednu foteljčicu, molim vas, dajte nam kad vas tako lijepo molimo, kad vam se tako lijepo uvlačimo, kad vam se tako lijepo ulizujemo, dajte, dajte, dajte, samo vlast, samo vlast, bićemo vam najposlušniji sluge u istoriji sluga, dajre nam vlast kad vas molim, dajte,……(USAME)

5
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker