Tandir o kolapsu elektromreže u Sandžaku – Da li je istina da su pojedini zaposleni odbili da rade vikendom?

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Poslanici Skupštine Srbije postavljali su pitanja izvršnoj vlasti i državnim organima, a odnosila su se na kolaps električne mreže u Tutinu i Novom Pazaru, kao i volontiranju, hapšenjima na Kosovu i opoziciji.

zukizukzuiz6r

{module Oglas 1 – 2020}

Predsjednik poslaničke grupe Stranke pravde i pomirenja Samir Tandir postavio je Ministarstvu rudarstva i energetike pitanje koji su stvarni razlozi kolapsa elektromreže u Tutinu i Novom Pazaru i da li je tačno da su radnici odbili da izađu na teren.

– Nemoguće je da predstavnike EPS-a pred novu godinu iznenadi 10 cm snijega i da se desi takav kolaps, da 70 sela u okolini Tutina, Novog Pazara i Sjenice nema redovno snabdijevanje električnom energijom. To je ugrozilo osnovne životne potrebe tih ljudi.

On je upitao da li je istina da su pojedini zaposleni odbili da rade vikendom i da je to razlog što se problem nije odmah riješio.

{module Oglas 0 – 2020}

– Dobio sam informacija da su pojedinci koji dolaze sa prostora Raške, Leposavića i Baljevca odbili da za vikend rade na remontu i popravci elektro-mreže i zato se desio kolaps sistema od tri dana. Zanima me da li je to tačno, i ako je tačno, kakve će posljedice snositi radnici i odgovorni za ovo katastrofu.

Tandir je kazao i da ugrožena industrijska zona u Prijepolju.

– Zbog nepostojanja adekvatne trafostanice industrijska zona u okolini Prijepolja je ugrožena i sada EPS traži od lokalne samouprave da to finansira. Znači, preduzeće koje ima monopol, kojem svi mi moramo da plaćamo dadžbine redovno, traži od jedne siromašne opštine da to finansira.

https://www.youtube.com/watch?v=dPLWNlq1XT8

{module Oglas 2 – 2020}

(Sana)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker