Ljajić: Krajem ove nedelje počinje izgradnja i rekontrukcija puteva na Pešteri

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Predsednik SDP-a Srbije Rasim Ljajić rekao je za RTV Novi Pazar da je na sastanku sa predsednikom Srbije AleksandromVučićem, direktorom JP “PuteviSrbije” Zoranom Drobnjakom i direktorom preduzeća “Novi Pazar put” Aleksandrom Grbovićem dogovoreno da se krajem ove nedelje krene sa rekonstrukcijom putnog pravca Tuitn – Mehov krš, početkom izgradnje puta Tutin – Vuča, prema granici sa Crnom Gorom, kao i asfaltiranjem puta Baćica – Rasno u dužini od 6 kilometara.

“Novi Pazar put” već krajem nedelje kreće sa radovima na ovim dogovorenim deonicama, a ukupni troškovi iznose oko 6 miliona evra”, kazao je Ljajić.

Ljajić je dodao i da je put Baćica – Rasno jedina saobraćajnica koja do sada nije asfaltirana u okviru rekonstrukcije i izgradnje novih putnih pravaca na Pešteri.

“Sve ovo dramatično poboljšava kvalitet života na Pešterskoj visoravni, omogućava povratak ljudi koji su iseljeni, ali i ceo region čini primamljivim za ulaganja, posebno u sektoru poljoprivrede”, rekao je predsednik SDPS.

Takođe, navodi Ljajić, na sastanku je razgovarano o  izgradnji, asfaltiranju i rekonstrukciji i drugih puteva u ovom području, tako da za tri godine neće btiti neasfalitanih puteva na Pešteri.

rtv

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

7 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Murat Hodzic
Murat Hodzic
4 dana ranije

Izbori.

Somebody
Somebody
4 dana ranije

Tu se radi o sledecim opcijama:
A) mestani platili po 1000 EUR min i 70% tog novca je dao narod
B) laze Rasim pred izbore
C) radi se samo onom dijelu gde su srbi, jer tako uglavnom rade…

Verovatno ima svega gore navedenog…

Nik
Nik
4 dana ranije

Au radosave

Bell
Bell
4 dana ranije

Da da da ej jeste u Kraljevo Aeroflot ,a ce bre vucko i Autobahn kroz Pester a be e a kad ridi na vrbi grozdje a be pruga ceka i a be vu mafioze balavute be i

Sandzaklija
Sandzaklija
4 dana ranije

Ovaj Rasim bio 3 godine na vlasti u Tutinu,i ni jedan metar asfalta za to vrijeme nike uradio. Vucic kaznjavao tutinsku vlast sa SDA i nije htro da da ni.metar asfalta…sad ponestalo poslova Novi pazar putu,Zvonku Veselinovicu…i sad im Vucic pravi posao…a Ljajic se kao ubacio u prici navodno on zavrsio to 15 dana prije izbora,a za 3 godine vlasti u Tutinu u kojoj ke participirao ni kedan jedini metar asfalta…heheheheheheh,ko te ne zna Rasime.
Kakav je to lešinar i šarlatan,to ovaj region Sandzaka nikad nije imao do sad…i mnofo ce vremena proci da sa ovakav lešinar pojavi.

Roki
Roki
3 dana ranije
Odgovor za  Sandzaklija

Na vlast je lopovska Sda 3 decenije ,Rasim nikad nije bio vlast u Tutinu bio je u koaliciji s Sda i nista se nije pitao.A koliko vidim situaciju N.P. Je Ista kao u Ttutinu s Suljom,samo ih vlast zanima,zabole ih za gradjane,samo gradjanska opciju treba glasat na sl. izborima..

Zadnja izmjena 3 dana ranije od Roki
Osman
Osman
4 dana ranije

E vala nisam znao da ovako to funkcioniše: sednu tri čoveka i odlučuju uz kahvu koji će put da se radi. Imal neko sliku sa tog sastanka ili snimak, neki zapisnik?

7
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex