Ljajić: ”Građani treba da glasaju za one koji ostvaruju rezultate”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Gostujući na RTV Novi Pazara osnivač SDP-a Rasim Ljajić kazao je da su samo prošle nedelje obezbeđena sredstva za realizaciju nekoliko važnih infratsrukturnih projekata čija vrednost premašuje iznos od 150 miliona dinara.

intervju Rasim Ljajic FINAL.00 07 00 02.Still003

{module Oglas 2019 – U članku 1}

”Dakle. 65 miliona iz mog ministarstva izdvojeno je za rekonstrukciju kulturno istorijskih spomenika, ovde u Novom Pazaru, u skladu sa Nacionalnim investicionim planom kojim smo predvideli da Novi Pazar učinimo ozbiljnom turističkom destinacijom, kada govorimo o kulturnom nasleđu i islamskom i hrišćanskom.

18 miliona dinara takođe je iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija opredeljeno za nastavak izgradnje plaže u Ribariću.

Iz Ministarstva privrede opredeljno je 53 miliona dinara za rekonstrukciju Ulice Generala Živkovića, dakle od bolnice do benzinske pumpe, zatim 22 miliona od Ministarstva koje vodi Slavica Đukić Dejanović za različite projekte koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta života dece i starih.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

10 miliona dinara obezbedili smo za izgradnju novog parka na rekreacionom centru. Reč je o jednom novom projektu koji će taj rekreacioni centar učiniti još lepšim nego što je sada, to je Ministarstvo za državnu upravu i loklanu samoupravu, a da ne govorim o drugim projektima kakav je onaj koji je potrpisao gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac  sa Ministarstvom energetike, a vezan za izgradnju toplane na biomasu.

Mi i sada imamo zavšren tender za rekonstrukciju 50 ulica u Novom Pazaru, a plus će biti i nove ulice koje će se graditi.

Takođe, brojna su ulaganja u sport, zdravstvo, takoreći nema segmenta u koji ne ulažemo,  gde nismo uradili puno i u kojem  je stanje bolje nego što je bilo” objašnjava osnivač SDP-a Rasim Ljajić.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Ljajić je kazao da su to pitanja koja treba da interesuju svakog birača, te da građani treba da glasaju na osnovu vidljivih rezultata i rada.

”Birači ne treba da razmišljaju da li im je neko simpatičan već koliko je neko spreman da uradi. Naravno važno je i to da li je neko pošten ili nije. Ljudi treba konačno da ocenjuju nečiji rad i nečije delo. Ukoliko rezultati postoje treba ih nagraditi i suprotno” poručio je Ljajić.

Intervju sa osnivačem SDP-a Rasimom Ljajićem na programu RTV Novi Pazar je večeras u 20h. Sa njim je razgovarala Senada Kalić. (rtv)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker