Husović: Bošnjačka stranka će biti konstruktivna opozicija

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Građanska Crna Gora, predvođena proevropskim snagama, jedina je uspješna priča u današnjem vremenu, rekao je predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović

thumbs b c 0bef856db00089330efb0b87b88fbc7f

{module Oglas 1 – 2020}

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) Rafet Husović kazao je da će se ta partija potruditi da utiče na političke procese u Crnoj Gori kao konstruktivna opozicija, javlja Anadolu Agency (AA).

Husović je rekao da će Bošnjačka stranka doprinijeti da Skupština Crne Gore bude istinski dom demokratije i istakao da se na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori desila promjena na političkoj sceni.

{module Oglas 0 – 2020}

“Podržavajući izbornu volju građana, poslanici BS su danas glasali za izbor Alekse Bečića za predsjednika Skupštine. Naša podrška će biti neupitna i kada je riječ o izboru skupštinskih tijela. Na taj način, doprinijećemo da Skupština bude istinski dom demokratije, a mi ćemo se kao konstruktivna opozicija potruditi da utičemo na političke procese koji će se odvijati u Skupštini”, kazao je Husović.

On je pojasnio i da je koncept manjinske Vlade koji BS zagovara od prvog dana i dalje najbolji model za političku stabilnost Crne Gore.

“Građanska Crna Gora, predvođena proevropskim snagama, jedina je uspješna priča u današnjem vremenu”, rekao je Husović. (AA)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker