Fehratović o zagađenju vazduha u N.Pazaru – Iz peletara se vidi gust dim koji se spušta na grad

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Poslanici Skupštine Srbije na početku sednice postavljali su pitanja nadležnima, a teme su, između ostalog, bile ekologija, prava manjina i kritika civilnog sektora.

Poslanik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Jahja Fehratović izjavio je da je Novi Pazar poslednjih dana jedan od najzagadjenijih gradova u Evropi i zahtevao hitnu reakciju Ministarstva ekologije.

On je tražio od ministarstva da se proveri da li proizvodjači peleta koriste filtere koji su propisani jer se, kako je naveo, “iz peletara vidi gust dim koji se spušta na grad”.

Poslanik SPS-a Djordje Milićević ponovio je kritiku civilnom sektoru koji se, kako je rekao “ne oglašavaju kad je mržnja usmerena prema srpskom narodu” i da se ne odnose na isti način prema onima koji hoće da unište mural Ratku Mladiću i onima koji uništavaju tablu Aćif efendije.

“Da li ja kao narodni poslanik imama pravo da postavim pitanje koje je zasnovano na istini, a da ukoliko se to nekome ne dopadne ne postanem meta. Nakon poslednjeh pitanja organizovana je na mene hajka i dobio sam uvrede i pretnje na društvenim mrežama”, rekao je Milićević.

Poslanici su nakon pitanja prešli na utvrdjivanje dnevnog reda.

(Radio stoplus)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker