Vučić – Ogromne investicije za Sandžak

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Program “Srbija 2025 ”  koji su predstavili danas premijerka Ana Brnabić i predsednik Srbije Aleksandr Vučić, vredan oko 14 milijardi evra, a zanačajan deo budućih investicija biće realizovan u Sandžaku .

vučić

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Vučić je najavio je danas da će u okviru programa ,,Srbija 2025,, više od pet milijardi evra biti uloženo u putnu infrastrukturu.

Predsednik je na mapi gradova Srbije iscrtao i povezao buduće deonice i objasnio gde će putevi prolaziti i koja mesta će povezivati.

,,Za samo dve godine završićemo najtežu deonicu autoputa Čačak – Požega. Na ovoj deonici biće dva najduža tunela u Srbiji. Jedan će biti dugačak 2850 metara, drugi 2750. Jedan pravac će ići ka Kotromanu, a  drugi, gde ćemo krenuti sa prvim plaćanjem, za nas veoma važa put-koji ide iz Požege na Arilje. Ovaj put nećemo u potpunosti zavrsiti do tada. Između Sjenice I Novog Pazara se nalazi mesto Duga Poljana, U stedištu Raške oblasti ili Sandžaka, put će tamo proći i ići dalje do Boljara. Dakle plan je da prvo ugovorimo ovaj put do Duge Poljane, a zatim od Duge Poljane do Boljara, da tu pratimo Crnu Goru-šta će da radi sa putem Andrijevica-Boljare. ,,-rekao je Vučić.  On je naglasio  da će biti urađena saobraćajnica između Raške  I Novog Pazara, put će biti proširen za jednu novu traku, pre nego bude napravljena brza saobraćajnica.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Za ulaganje u infrastrukturu u oblasti turizma biće izdvojena ogromna sredstva i to za  banje, sportske centre, planinske ski centre, stadione i arheološke lokalitete.

,, Što se turizima tiče, mislim da je ovo najveći novac Rasime, koji smo u istoriji ikada predvideli za turističku infrastrukturu. Reč je o 200 miliona evra, verovali ili ne,, – reko je Vučić.

On je  među projektima čija realizacija sledi u narednom periodu, nabrojao nacionalni i stadion u  Novom Pazaru, ulaganje u Goliju,  kao i sredstva za  restauracija hrišćanskih I islamskih objekata u Novom Pazaru  itd.

Zemlja nije u krizi i  živeće se  mnogo bolje, poručio tokom predstavljanja projekata Aleksandar  Vučić, te istakao da je pre svega  potrebno da se  sačuva mir i stabilnost, te da budemo vredni, pametni i odgovorni.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker