Emina Međedović najbolja studentica sa prosjekom 9,71

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Emina Međedović najbolja je studentkinja Metalurško-tehnološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Diplomirala je na smjeru Zaštita životne sredine sa ocjenom 9.71.

Tim povodom uručena joj je nagrada za najveći uspjeh tokom studija za 2021/22. godinu.
Emina za sajt Univerziteta Crne Gore kaže da nagrada predstavlja priznanje za njen rad i podstrek za nastavak zalaganja.
“Sledeći korak mog školovanja je upis na dvogodišnje master studije, a jedan od ciljeva mi je da nastavim usavršavanje negdje u inostranstvu” – objasnila je najbolja studentkinja MTF-a.
Za postizanje pomenutih rezultata, bilo je potrebno dosta odricanja i predanog rada, saopštava Emina, ali isto tako kaže da to nije teško ako volite i nalazite smisao onoga što radite.
“Što se tiče fakultetskih aktivnosti, nastava je bila bazirana na sticanju teorijskih znanja iz raznih oblasti koje se temelje na osnovima prirodnih nauka koje prati rad u laboratorijama” – rekla je ona i dodala da je u te aktivnosti uključena i izrada seminarskih radova u kojima se sa različitih aspekata obrađuju teme povezane sa oblašću životne sredine.

Budućim kolegama koji imaju skolonosti ka prirodnim naukama i zanima ih oblast životne sredine, preporučuje da upišu Metalurško-tehnološki fakultet Univerziteta Crne Gore.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Povezani članci

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker