Dirljiva priča o SANDŽAČKOJ dobroti: Pogledajte prekrasnu kuću koju je dobila porodica koja je živjela u nevjerovatno teškim uslovima

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

U Rožajama se grupa humanitarnih radnika i lokalnih stanovnika udružila kako bi obnovila kuću porodice Seferović, pružajući im nove mogućnosti za dostojanstveniji život. Akciju je predvodila Đulija Kardović, koja se zahvalila svima koji su doprinijeli ovom plemenitom projektu.

“Ova akcija pokazuje šta možemo postići kada se udružimo. Hvala svim pojedincima i firmama koji su svojim donacijama i radom omogućili da ovaj dom zasja novim sjajem,” istakla je Đulija u svojoj zahvalnici.

Mnogobrojni donatori, poput TOFI d.o.o., Kvatro-rh d.o.o., Erdan Komerc, kao i pojedinci poput Enka Omerovića koji je donirao 1.500 eura, pokazali su svoju velikodušnost. Pored njih, veliku zahvalnost zaslužuju i majstori poput Mitka i Amera Dacića, koji su svoje vrijeme i vještine posvetili obnovi kuće.

Inicijatorka Đulija Kardović izrazila je duboku zahvalnost svim ljudima koji su učestvovali u renoviranju i opremanju doma porodice Seferović, koja je živjela u teškim uslovima. Ona je posebno istaknula doprinos firmi, pojedinaca i majstora koji su nesebično pomogli u ovoj humanitarnoj akciji.

Ovaj projekat predstavlja sjajan primjer zajedništva i solidarnosti u lokalnoj zajednici Rožaja. Udruživanjem resursa i dobre volje, uspješno je obnovljen dom jedne porodice, pružajući im bolji životni standard i nadu za budućnost. Ovakvim humanitarnim akcijama šalje se snažna poruka da se zajedno može postići mnogo i pomoći onima koji su u potrebi.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex