Rožaje: Kolona automobila sa zastavama Crne Gore kroz grad (VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

ROŽAJE – Dva dana posle parlamentarnih izbora, Crna Gora i dalje je, čini se, podeljena, kao što je bila i pre glasanja – održavaju se „auto proslave“ pristalica vlasti i opozicije.

fghdr7z567

{module Oglas 1 – 2020}

Pošto su sinoć u više gradova Crne Gore pristalice opozicije slavile pobedu, uz srpsku trobojku, večeras su pristalice vlasti u pojedinim gradovima „prodefilovali“ automobilima u kolonama sa crnogorskim zastava.

Tako je u Rožajama, opštini tik pred granicu sa Srbijom, pedesetak automobila, prolazeći u koloni, zaustavilo saobraćaj, javljaju Tanjugovi izveštači.

Učesnici „auto proslave“, pored crnogorskih zastava, koje su dominirale, nosili su i nekoliko bošnjačkih zastava sa ljiljanima, kao i jednu zastavu sa likom predsednika Crne Gore i DPS Mila Đukanovića.

{module Oglas 2 – 2020}

Preko društvenih mreža, za 6. septembar se pristalice vlasti pozivaju na proslavu izborne pobede, navodno u organizaciji DPS-a, ali je iz te stranke poručeno da oni ne stoje iza tih poziva.

Te „proslave“ pokazuju koliko je i dalje duboko podeljeno crnogorsko društvo i da je, kao što se videlo, sinoć u Podgorici, kada je došlo do sukoba pristalica dva tabora, situacija u zemlji veoma krhka. (Tanjug)

Pogledajte video :

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Mali grad, veliko srce??❤<a href=”https://twitter.com/hashtag/Montenegro?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Montenegro</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/Rozaje?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#Rozaje</a> <a href=”https://t.co/Wn3SFp22dw”>pic.twitter.com/Wn3SFp22dw</a></p>&mdash; Edvin???? (@EdvinQT111) <a href=”https://twitter.com/EdvinQT111/status/1300841888241590272?ref_src=twsrc%5Etfw”>September 1, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker