U Ulcinju uhapšen Rožajac Nusret Košuta

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Rožajac Nusret Košuta uhapšen je u Ulcinju zbog sumnje da je počinio krivično djelo građenje bez prijave, saznaju “Vijesti” iz više izvora.

cg policija 4 696x469

{module Oglas 2019 – U članku 1}

Prema istim saznanjima Košutu će sjutra saslušati ODT Faruk Resulbegović po čijem nalogu je i uhapšen.

Urbanističko-građevinski inspektor Jovan Martinović zapečatio je 13. novembra gradilište u ulcinjskoj maslinadi u Bašbuljuku na kome je radove izvodio Košuta.

Košuta je tada saslušan u ulcinjskoj policiji, saopšteno je nezvanično “Vijestima”.

On je inspektorima kazao da ga je angažovao prijatelj Jeton Morina sa Kosova – da mu od požara očisti plac koji se vodi na ime njegove sestre Fljore Camaj.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Katastarska parcela 8680, koja se prostire na preko dvije hiljade kvadrata, vodi se na Camaj, koja je državljanka Crne Gore. Ipak, u listu nepokretnosti u podacima o aktivnim zahtjevima stoji zaključak o zabilježbi rješenja na Šućuriju Ardolića i Kolj Nušija, protiv koga još teče postupak u ulcinjskom sudu zbog sumnje da je odgovoran za izbijanje prošlogodišnjeg požara ogromnih razmjera.

Pošto se placu nije moglo prići, objasnio je tada Košuta, morao je prilaz posuti jalovinom, a teren raščistiti bagerom.

“Samo sam otklonio ostatke izgojelog šuta i materijala, a imamo u planu da napravimo drvenu baraku. Prije požara bile su dvije barake koje su ucrtane i tako smo ih kupili, a koje su izgorjele u požaru. Smatram da nema elemenata divlje gradnje jer tamo nijesam ništa ni gradio, a betonska ploča je postojala i ranije jer su na njoj bile barake“, ispričao je ranije Košuta inspektorima.

Izvor: Vijesti.me

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex