Škrijelj ubio brata – Setra moli sud da im poštedi preostalog brata

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pred vijećem Višeg suda u Bijelom Polju kojim je predsjedavao Vukomir Bošković juče je nastavljeno suđenje Rožajcu Ernesu Erku Škrijelju (47), koji je optužen za ubistvo brata Mersada Škrijelja.

Aart 129591 Skrijelj juce dolazi na sudjenje

{module Oglas 2019 – U članku 1}

U sudnici su juče bile četiri sestre optuženog i pokojnog, a jedna od njih Resmija Radončić, zamolila je sud da im poštedi preostalog brata.

– Ranu za Mersadom uvijek ćemo nositi, ali nemojte da nam ubijete ovog živog brata. Nije ubio sa umišljajem. Nemojte biti nepravedni. Imam nadu u ovaj sud – kazala je Radončićeva.

Vještak balističar Božidar Bakić je u svom nalazu zaključio da postoje dvije varijante kako je došlo do ispaljivanja dva projektila.
{module Oglas 2019 – U članku 0}
– Jedna je da ako je pokojni Mersad bio u stojećem položaju, cijev pištolja je bila iznad ulaznih rana, a druga ukoliko je tijelo bilo u savijenom položaju, projektil ispaljen odozgo – kazao je Bakić.

Vještak medicinske struke dr Nemanja Radojević rekao je da postoje dvije rane, jedna na vratu a druga na grudima.

– Hici su ispaljeni iz apsolutne blizine. Usta cijevi su bila nekoliko milimetara od tijela. Smrt je nastala u kratkom intervalu – naveo je dr Radojević.

U svojstvu svjedoka ispitan je Šabo Pepić, zet pokojnog Mersada i optuženog Ernsa, koji je nakon tragičnog događaja prvi stigao na lice mjesta.

– Vidio sam da je na betonu beživotno tijelo jednog mog šuraka a da drugi šurak sjedi u neposrednoj blizini, drži ruke na glavi i plače. Samo mi je kazao da se mučio da bratu pomogne, ali da u tome nije uspio – kazao je Pepić.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker