Rožaje – Zapalila sam kuću jer nisam mogla podnijeti da u njoj živi druga žena

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Utrenutku izvršenja krivičnog djela, optužena Safija Klimenta je bila sposobna da shvati značaj djela koje joj je optužnicom stavljeno na teret, kazao je specijalista psihijatar Željko Golubović, koji je na jučerašnjem suđenju Klimenti predstavio nalaz tima vještaka Sudsko-medicinskog odbora iz Podgorice.

Aart 121875 Klimenta ode u zatvor{module Oglas 2019 – U članku 1}

– Sposobnost da shvati značaj djela i upravlja svojim postupcima kod optužene je bila smanjena, ali ne bitno – pojasnio je Golubović.

Klimenti se na teret stavlja da je 8. aprila ove godine, u Rožajama, zapalila bivšeg muža Sulejmana Murića (61) i njegovu nevjenčanu suprugu Sedinu Mocević (45).

U svojstvu svjedoka, na jučerašem suđenju su saslušane su snaha optužene Mirsala Murić i Marisela Alilović.
{module Oglas 2019 – U članku 0}
Klimenta je na saslušanju rekla da je odlučila da zapali kuću koju je sagradila sa bivšim suprugom pošto nije mogla da podnese da u njoj živi neka druga žena.

– Nijesam imala namjeru da nekoga ubijem, već samo da zapalim kuću. Mislila sam da u tom trenutku u njoj nema nikoga – kazala je Klimenta.

Ona je ispričala da je dugo godina živjela u braku sa Sulejmanom, sa kojim je izrodila šestoro dece, koja su sada punoljetna. Kako tvrdi, razveli su se 2011. godine zbog neprestanog maltretiranja kojem je bila izložena.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker