Pogledajte kako je izgledao emotivni susret Džeke i malog navijača Rome

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Roma je na društvenim mrežama objavila emotivni susret kapitena Edina Džeke i dječaka Davida čiji je video prije nekoliko sedmica postao viralni hit.

KSDFHKGFHJGFHGF

{module Oglas 2 – 2020}

Mališan je za novogodišnje praznike dobio dres Edina Džeke, a njegova radost zabilježena je na videosnimku i brzo je osvojila srca svih ljubitelja sporta.

Nakon što je David izrazio želju da upozna Dijamanta Džeko mu je jučer ispunio san. Dječak je u pratnji oca i Romine maskote Romola ušetao u klupski kamp, a tamo ga je dočekao naš nogometni as.

Edin ga je potom srdačno zagrlio, a dječaku je trebalo malo vremena da se od silnog uzbuđenja pribere i opusti. Dijamant mu je potom poklonio dva dresa – jedan za odrasle i drugi veličine prikladne za Davidov uzrast, a potom ga je potpisao uz posvetu “za mog prijatelja”.

{module Oglas 1 – 2020}

Kako je otkrio njegov otac, kad se vratio kući, David je odmah obukao dres koji mu je Džeko poklonio i zaigrao je PlayStation sa svojom omiljenom ekipom Romom.

Edin Džeko stigao je u Rim u augustu 2015. godine i postao je klupska ikona i treći najbolji strijelac Rome svih vremena sa 114 golova.

{module Oglas 0 – 2020}

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>? ? ????????? ???? ????? ???? ?❤️<br> <br>After his reaction to his Christmas present went viral, this week little David got the chance to meet <a href=”https://twitter.com/EdDzeko?ref_src=twsrc%5Etfw”>@EdDzeko</a> in person! ? <a href=”https://twitter.com/hashtag/ASRoma?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#ASRoma</a> <a href=”https://t.co/Q7QyfnbaSX”>pic.twitter.com/Q7QyfnbaSX</a></p>&mdash; AS Roma English (@ASRomaEN) <a href=”https://twitter.com/ASRomaEN/status/1346396893723713541?ref_src=twsrc%5Etfw”>January 5, 2021</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

Izvor.Klix

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker