Zoronjić: Bošnjačka stranka jeftino zloupotrebljava genocid, ćutali dok su bili u vlasti

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Potpredsjednica Građanskog pokreta GP URA Suada Zoronjić kazala je da cilj BS nije iskreni pijatet prema žrtvama genocida u Srebrnici, već manipulacija u korist sticanja najjeftinijih političkih poena.

suada zoronjic 2 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

Ona ističe da BS genocid u Srebrnici nije pominjala decenijama, dok je na najjeftiniji način služila DPS-u i kupila mrvice kolača vlasti.

“Te mrvice kolača vlasti poslužile su samo glavešinama Bošnjačke stranke da steknu enormno bogatstvo dok pripadnici Bošnjačkog naroda u Crnoj Gori nijesu osjetili nikakvu korist. Bošnjaci i dalje žive u najsiromašnijim krajevima države i masovno se iseljavaju iz zemlje. Ponovna nepristojna zloupotreba srebrničkih žrtava u dnevnopolitički diskurs najbolja je ilustracija besprizornosti i lažnog moralisanja, ove nazovi, nacionalne stranke Bošnjaka u Crnoj Gore”, ocijenila je Zoronjić koja je i poslanica u Skupštini.

{module Oglas 0 – 2020}

Kako je naglasila, svima je jasno da BS nije ekskluzivni zastupnik bošnjačkog naroda u Crnoj Gori, već interesna skupina koja je, dok je mogla, služila da aminuje kriminalno, korupcionašku i lopovsku vlast DPS-a čiji su bili i aktivni saučesnici, i zbog čega će, vjeruje Zoronjić, mnogi od njih uskoro odgovarati pred nadležnim organima.

“Podsjećam da je Bošnjačka stranka na sjednici Skupštine koja je održana krajem decembra, sa svojim političkim partnerima iz prethodnog režima, pobjegla i da zahvaljujući njima nije stavljena na dnevni red tačka o rezoluciji o Srebrnici. Onda su najjeftinijim spinom optužili Suadu Zoronjić da zahvaljujući mom glasanju ova tačka nije stavljena na dnevnom redu Skupštine i ako sam glasala za. Da su gospoda iz BS-a sa tradicionalnim političkim partnerima u kriminalizovanju i lopovluku Crne Gore tada bili u Skupštini ova rezolucija bi bila danas usvojena“, zaključila je Zoronjić.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker