Vukanović – Dodik ima kuću u Beogradu, Špirić u Beču, a gdje ćemo mi, mi ćemo da izginemo (Video)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

“Ne igrajte se sa opasnim igrama. Priča o samostalnosti RS je pucanj i ide u Dejton 2. Svaki dobar šahista zna pet poteza unaprijed, koji je vaš sljedeći potez?”, odgovorio je poslanik u NSRS Nebojša Vukanović na izjave Nenada Stevandića koji je kazao su “Ustavni sud BiH i Visoki predstavnik generatori krize koja prijeti ukidanjem RS”.

vukanovic

{module Oglas 2019 – U članku 1}

“Da ste osjetili rat, ne biste sad tako pričali”, kazao je Vukanović i dodao:

“Ne igrajte se sa opasnim igrama. Priča o samostalnosti RS je pucanj i ide u Dejton 2. Svaki dobar šahista zna pet poteza unaprijed, koji je vaš sljedeći potez? Da li provocirate strance da krenu u Dejton 2? Ko će nas štitii? Uništavamo RS koja je stvorena. U svaku riječ je ugrađena jedna srpska žrtva i po dvije bošnjačke”.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Vukanović je kazao da je lako zvaničnicima sa kućama van BiH, a gdje će narod?

“Vi sjedate u pun autobus bez kočnica i krećete niz provaliju i skočit ćete na prvoj krivini, mi ćemo u provaliju. Dodik ima kuću u Beogradu, Špirić u Beču, a gdje ćemo mi? Pitam vas krajnje ozbiljno, znate li s čim se igrate?”.

Pogledajte video :

{module Oglas 2019 – U članku 0}

{source}
<!– You can place html anywhere within the source tags –>

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>&quot;Pitam vas krajnje ozbiljno, znate li s čime se igrate?&quot;, Nebojša Vukanović <a href=”https://twitter.com/N1infoSA?ref_src=twsrc%5Etfw”>@N1infoSA</a> <a href=”https://t.co/ok1hxirElE”>pic.twitter.com/ok1hxirElE</a></p>&mdash; Jasmin (@hadzijasmin) <a href=”https://twitter.com/hadzijasmin/status/1229472179047354369?ref_src=twsrc%5Etfw”>February 17, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
// You can place JavaScript like this

</script>
<?php
// You can place PHP like this

?>
{/source}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.