Stanivuković: Dritan Abazović je pošten čovjek, ali vide se razlike među nama

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković za lidera koalicije “Crno na bijelo” Dritana Abazovića kaže da su im zajednički mladost, polet i zanos i to što su se u teškim, ali različitim uslovima, borili protiv “sličnih diktatorskih sistema”.

guilkgzuio

{module Oglas 1 – 2020}

U intervjuu za Tanjug, Stanivuković je takođe za Abazovića kazao da je pošten čovjek koji nije spreman na neprincipijelne dogovore zarad funkcije u čemu su takođe slični.

“Međutim, kada se dublje u analizira, vide se razlike među nama, prije svega, ideološke. Iako je obojici čovjek središte politike, moj naglasak je na rodoljublju i patriotizmu, dok tih emocija i izražajnosti skoro da nema kod Dritana, koji je potpuno građanski opredijeljen”, kaže Stanivuković.

Ističe da će pružiti ruku saradnje svakom kvalitetnom mladom čovjekom, ne gledajući potencijalne razlike – stranačke, vjerske, nacionalne ili državne.

{module Oglas 0 – 2020}

“Želim da gradim mostove koji će Banjaluku spajati sa svakim gradom u Republici Srpskoj i BiH, u našoj matici Srbiji, ali i šire, sa Zagrebom, Ljubljanom, Podgoricom”, kazao je.

Upitan za dalje ambicije u politici, Stanivuković kaže da se njegov politički angažman ne bi završio da je ishod izbora u Banjaluci bio drugačiji, te da će nastaviti da se bavi politikom.

“Moja želja je da stasam u državnika, a to je neko ko voli narod, dok političar brine samo o izborima. Želim da brinem o narodu i to je za mene viši cilj, životna misija. Moj stric, čije ime nosim, položio je život za Republiku Srpsku i odatle kreće ta nit u koju je utkan moj dugoročni put i posvećenost da činim najpozitivnije za svoju otadžbinu i svoj narod”, kaže Stanivuković.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker