Stanivuković: Dritan Abazović je pošten čovjek, ali vide se razlike među nama

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković za lidera koalicije “Crno na bijelo” Dritana Abazovića kaže da su im zajednički mladost, polet i zanos i to što su se u teškim, ali različitim uslovima, borili protiv “sličnih diktatorskih sistema”.

guilkgzuio

{module Oglas 1 – 2020}

U intervjuu za Tanjug, Stanivuković je takođe za Abazovića kazao da je pošten čovjek koji nije spreman na neprincipijelne dogovore zarad funkcije u čemu su takođe slični.

“Međutim, kada se dublje u analizira, vide se razlike među nama, prije svega, ideološke. Iako je obojici čovjek središte politike, moj naglasak je na rodoljublju i patriotizmu, dok tih emocija i izražajnosti skoro da nema kod Dritana, koji je potpuno građanski opredijeljen”, kaže Stanivuković.

Ističe da će pružiti ruku saradnje svakom kvalitetnom mladom čovjekom, ne gledajući potencijalne razlike – stranačke, vjerske, nacionalne ili državne.

{module Oglas 0 – 2020}

“Želim da gradim mostove koji će Banjaluku spajati sa svakim gradom u Republici Srpskoj i BiH, u našoj matici Srbiji, ali i šire, sa Zagrebom, Ljubljanom, Podgoricom”, kazao je.

Upitan za dalje ambicije u politici, Stanivuković kaže da se njegov politički angažman ne bi završio da je ishod izbora u Banjaluci bio drugačiji, te da će nastaviti da se bavi politikom.

“Moja želja je da stasam u državnika, a to je neko ko voli narod, dok političar brine samo o izborima. Želim da brinem o narodu i to je za mene viši cilj, životna misija. Moj stric, čije ime nosim, položio je život za Republiku Srpsku i odatle kreće ta nit u koju je utkan moj dugoročni put i posvećenost da činim najpozitivnije za svoju otadžbinu i svoj narod”, kaže Stanivuković.

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker