Skandal u Podgorici: Bugarski predsjednik otišao jer mu je crnogorski premijer zakasnio na sastanak

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Sastanak premijera Crne Gore Milojka Spajića sa predsjednikom Bugarske Rumenom Radevim koji je trebao biti održan danas, 17. juna u Podgorici, otkazan je.

Kako je Vijestima rečeno iz Vlade, dogovoreni sastanak Spajića sa predsjednikom Bugarske u zgradi Vlade je kasnio, zbog čega je delegacija predvođena Radevim, poslije četiri minuta čekanja napustila zgradu.

“Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi Vlade u 17 sati, pošto je predsjednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsjednikom Radevim.

Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-ijem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade”, rečeno je Vijestima iz Vlade.

Iz Vlade je Vijestima dodatno pojašnjeno da je sastanak trebao da se održi u istom, prijemnom salonu, gdje je bio sastanak sa predstavnicima TUI-a i da je razlog njegovog kašnjenja bio taj što je prostor trebalo pripremiti za novi sastanak.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović domaćin je posjete predsjednika Bugarske.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex