Ramina podrška Đukanoviću pred izbore: Hvala, dragi Milo, što postojiš

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Uz “Pozdrav iz Tirane, dragi prijatelji” – na srpskom, i predizbornu parolu crnogorske Demokratske partije socijalista “Odlučno za Crnu Goru”, koju je ponovio nekoliko puta, premijer Albanije Edi Rama je video-porukom podržao stranku predsjednika Mila Đukanovića pred poslaničke izbore u nedjelju, 30. avgusta.

rama djukanovic 696x469

{module Oglas 1 – 2020}

Rama je rekao da je “duboka i posebna povezanost dvije bratske zemlje, dvije sestrinske partije i moja povezanost s Milom Đukanovićem”, i da je “veoma veliki značaj za Albaniju i čitav region odluke koju narednih dana treba da donesu naša crnogorska braća i sestre”. 

Uz izjavu “Hvala što postojiš, dragi Milo i to ne samo za Crnu Goru, nego i za Albaniju i Albance u Crnoj Gori, na Kosovu, svuda u regionu, za naš region kao cjelinu”, Rama je, retorički obraćajući se Đukanoviću, rekao da “ono što još nisi uradio za Crnu Goru, nije na meni da sudim, to ostavljam tvom narodu”.

Ali, naglasio je premijer Albanije, “ono što mogu da mu kažem (narodu Crne Gore) je da, van svake sumnje, ono što Milo Đukanović jeste uradio za Crnu Goru i region, treba bude ponos svakog građanina Crne Gore”. Jer, nastavio je on, “ne znam šta bi Crna Gora bila danas” bez Đukanovića, koji ju je “poveo putem nezavisnosti i ka vrlo dobrom mjestu u Evropi”. 

{module Oglas 0 – 2020}

Crna Gora je danas neuporediva u odnosu na ono što je bila – “mala, siromašna i slaba” pred početak puta pod “Milovim vizionarskim i lukavim rukovodstvom”, rekao je Rama.  

Iako narod Crne Gore, kao i svi narodi regiona, “traži više i bolje.., ne varajte se: rizik nazadovanja je uvijek tu kada se odlučuje da se brže krene naprijed”, upozorio je Rama. 

Zato su izbori u nedjelju, ocijenio je premijer Albanije, “odlučujući za Crnu Goru, jer nema sumnje da svaki glas koji bi išao za tim da se pogura brže kretanje naprijed, a protiv Mila Đukanovića, može zemlju gurnutu unazad i to brzo”. 

“Danas nema nikoga drugog koji može spasti budućnost Crne Gore, sem čovjeka koji ju je spasao mnogo puta i partije koja je dosad radila toliko vrijedno i postigla toliko mnogo upravljajući Crnom Gorom”, procijenio je Rama. 

{module Oglas 2 – 2020}

“Nije vrijeme za eksperimente koji bi doneli nesigurnost i žaljenje, već ‘odlučno za Crnu Goru’ treba stati iza Mila Đukanovića 30. avgusta i nastaviti zadivljujući rad koji je Crnu Goru učinio blistavom zvezdom našeg regiona, primerom za ugled svima nama, ponosnom članicom evro-atlantske porodice i daleko boljom za svoj narod (nego što je bila)”, zaključio je Rama uz poruku: “Srećno, prijatelji! I molim vas pobijedite za Crnu Goru i za sve nas”. 

https://www.youtube.com/watch?v=sTf-eYOepTw

Izvor: Beta

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex