Dodik: Šta mislite da ja treba da prihvatim njemački novac? Eto, neću

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

A šta vi to mislite, da ćete vašim kreditima kupiti našu slobodu i ukinuti Republiku Srpsku? – pitao je Dodik
Povodom izlaska u medije dijelova razgovora koje je vodio sa izaslanikom Vlade Njemačke za zapadni Balkan Manuelom Zaracinom, oglasio se predsjednik RS Milorad Dodik.

Berbokova lagala Blinkenu

– Uobičajena je praksa da ja srpskim kadrovima dostavim stenograme i ne znam na koji je to način došlo u federalne medije, ali imajući u vidu da je bilo nekih izvoda koje su oni iznijeli, odlučio sam jutros da pustim cjelokupan stenogram sa sastanka sa specijalnim izaslanikom Vlade SR Njemačke za zapadni Balkan Manuelom Zaracinom, koji nije mali, i ljudi imaju priliku da to pročitaju, izjavio je predsjednik RS Milorad Dodik.

Ksko je rekao, Berbok je lagala Blinkenu i da kada se na tako visokom nivou iskaže laž, onda je to velika laž.

– Oni pokušavaju da naprave predstavu u vezi sa obustavljanjem sredstava. U stenogramu se vidi da sam pet puta tražio da oni to završe. Ali to nije jedini novac, mi imamo aranžmane. Razgovarao sam i s premijerom Mađarske Viktorom Orbanom, koji je rekao da je spreman da te projekte realizujemo. Mi imamo naše prijatelje – rekao je Dodik.

Neću da prihvatim vaš novac

Dodik je naveo da se Zaracin pozivao na njihov Ustav, a da mu je on rekao da “Ustav BiH govori o suverenosti ove zemlje koju oni nešto zagovaraju”.

– Ali za svaku suverenu zemlju je zabranjeno miješanje u unutrašnje stvari, pogotovo ako je ona članica Ujedinjenih nacija. BiH je članica UN-a. Kako to da se Njemačka miješa u unutrašnje stvari? A šta vi to mislite, da ćete vašim kreditima kupiti našu slobodu i ukinuti Republiku Srpsku? Nećete. Šta mislite da ja treba da prihvatam vaš novac i da prihvatim Šmita? Eto neću. I šta sad? A onda ode Berbokova, zbog koje svi pričaju o krizi u Njemačkoj, da je privreda pala zahvaljujući njenoj politici, a ona kleveće Milorada Dodika u Vašingtonu – istakao je Dodik.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Najgrozniji vlah
Najgrozniji vlah
2 mjeseci ranije

Poserem se na smrdljivi novac nacista

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.