Abazović komentarisao rezultate izbora u BiH, onda je dobio žestok odgovor

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Jedan od prvih političara iz regiona koji se oglasio povodom završenih izbora u Bosni i Hercegovini bio je Dritan Abazović, lider crnogorskog Građanskog pokreta URA.

zgjtzjzut

{module Oglas 1 – 2020}

Prema njegovim riječima, političke promjene koje su se desile u Crnoj Gori imale su velikog utjecaja i na političku scenu u BiH.

“Region zaslužuje više. Svi želimo novu vrijednost, nove ljude i novu nadu. Čestitam! Građani – uzmite svoju slobodu”, napisao je Abazović na Twitteru.

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Talas promjena se iz CG ?? proširio u BiH ??. <br><br>Region zaslužuje više. Svi želimo novu vrijednost, nove ljude i novu nadu. <br><br>Čestitam! <br><br>Građani – uzmite svoju slobodu!</p>&mdash; Dr Dritan Abazovic (@DritanAbazovic) <a href=”https://twitter.com/DritanAbazovic/status/1328090554819891200?ref_src=twsrc%5Etfw”>November 15, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

{module Oglas 0 – 2020}

No, ubrzo je dobio žestok odgovor na istoj društvenoj mreži. Oglasio se Titograđanin Miro.

“Talas promjena se nije mogao nikako proširiti iz CG, jer u CG su fašisti i klerofašisti na sceni došli. Dakle, došli su velikosrpski nacionalisti, došli su oni kojima je četnička ideologija u srcu, došli su oni kojima su Mladić i Karadžić heroji, došli su oni koji negiraju”, napisao je Miro u svom tweetu.

{source}<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Talas promjena se nije mogao nikako proširiti iz CG jer u CG su fašisti i klerofašisti na sceni došli. Dakle, došli su velikosrpski nacionalisti, došli su oni kojima je četnička ideologija u srcu, došli su oni kojima su Mladić i Karadžić heroji, došli su oni koji negiraju <a href=”https://t.co/p7ZDNmt5nb”>https://t.co/p7ZDNmt5nb</a></p>&mdash; MIRO (@TitogradjaninM) <a href=”https://twitter.com/TitogradjaninM/status/1328093828700655616?ref_src=twsrc%5Etfw”>November 15, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>{/source}

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker