Fahrudin iz Gradačca: ”BENIJAMINA IZ SANDŽAKA TREBA UHAPSITI – MI ŽIVIMO ZA OVAKVE POLICAJCE ”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Benijamin Kozica objavio je video zapis na kojem se verbalno svađao sa pripadnicima MUP-a Tuzlanskog Kantona PS Gradačac.

Na Facebook stranici portala Crna-Hronika.info objavljen je video koji je za kratko vrijeme pregledalo više od 100.000 osoba a u komentarima se može vidjeti da građani daju podršku policiji međutim Benijamin tvrdi da mu je ugrožena sigurnost te da su nasrnuli na njega. Podnio je krivične prijave protiv policijskih službenika a svoju stranu priče napisao je na društvenim mrežama.

Zbog nemilih događaja u svom gradu oglasio se i Fahrudin Kukuruz iz Gradačca koji je napisao svoj kratak osvrt na cijelu situaciju. Kaže da su policijski službenici postupali ispravno te da mladića Benijamina treba uhapsiti.

“Incident koji se desio ispred PS Gradačac i koji kakvi bahati likovi dođu sa pravom da snimaju šta hoće i kad hoće i kako žele s toga želim da se obratim. Dva čovjeka dva policajca koji rade svoj posao i koji narod dosta poznaje jednog starijeg i jednog mlađeg policajca i koji su radili svoj posao časno i pošteno i dosta njih zna većinom kako je kad imaš izuzetaka u policiji koji rade sa strpljenjem a ne da narod komentariše i podržava ovog Benijamina Kozicu koji je došao ispred PS Gradacac i uzeo telefon i prvo provocirao službenike MUP-A TK i ogovarao ih i kršio zakon.

Pogledajte video OVDJE

E da vas narode pitam jeste li svjesni da sve što gledamo ovaj video koji je ostavljen na društvenim mrežama dokaz da je narod stvorio mržnju iza svega ovoga i očekujem da ministar MUP-a TK stane iza dva policijska sluzbenika.

Narod treba da shvati da ima poštenih i časnih policajaca koji rade posao kako treba a ovi što komentarisu policiju bolje da šute jer da je država i zakon. Kako treba ovog mladica zatvorit iza resetaka. Mi živimo za ovakve policajce ali i oni za nas. Državo probudi se

Kao građanin ovog grada, nedopustivo je da se ismijavaju policijski službenici.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

1 Comment
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
8 mjeseci ranije

Kriv je policajac, trebao je ovog bahatog seljaka odmah vezati čim je prvi put odbio da da ličnu kartu jer tako kaže zakon.

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex