ŽENA MU JE UMRLA, A ONDA JE ZAVEO 25 GODINA MLAĐU! Život para iz Bosne šokira region: Ona se razvela i došla da mu čuva 10-oro djece, svoju ne viđa, bivši muž JOJ BRANI (FOTO/VIDEO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Odnos Suada (49) i Mersade (24) iz Bosne, zaintrigirao je region. Naime, već sedam meseci žive u skladnoj zajednici sa 12 dece, od kojih nijedno nije zajedničko, dok im čak ni razlika od 25 godina ne smeta, a kako kažu “sloga je najbitnija”.

Vole se i paze se, a ni teška finansijska situacija im ne pravi probleme, kao ni to što nemaju uopšte struje, već koriste agregat.

– Kad imam para, uzmem gorivo za agregat, kad nemam, sedimo u mraku. Petoro dece ide i u školu. Ne radim nigde skoro godinu dana, operisan sam, a bio sam i dva puta ranjen. Nisam više za neki težak rad – kaže Suad za YT kanal “TV Krajina”.

U doniranu kuću se preselio pre pet godina, ali priključak za struju još nije dobio, kaže da drva za ogrev ima. Žive od dečijeg dodatka, mada se trudi na sve načine da porodici obezbedi bolje uslove za život.

Ljubavna priča započela na bazenu

Suadu je preminula supruga, koja mu je rodila 10 dece, u januaru 2022. godine, nakon čega je ostao sam sa svim naslednicima, dok je i njegovo zdravlje bilo ugroženo. Sa druge stane, Mirsada se razvela od muža nakon šest godina braka i sa kojim, takođe, ima dvoje mališane od 3 i 5 godina.

Oboje kažu da su se pri prvom susretu dopali jedno drugom.

– Prvi put sam je video na bazenima i odmah mi se svidela. Kada sam video kako se ponaša prema deci, još više me je privukla. Nikad ne bih mogao da bude sa starijom ženom, ni sa nekom mojih godina, samo mlađa – priznaje Suad.

Posle svega osam dana veze je prešla da živi kod njega, i to bez znanja porodice. Iako je u početku bilo nesuglasica sa najmilijima, tvrde da je sada sve u najboljem redu, te da su prihvatili odluku da živi sa Suadom.

Nije joj smetala ni nezavidna pozicija sa novcem, niti je u jednom momentu pomislila da nađe “bolju priliku”.

 Navikla sam se fino, to nema veze sa godinama. Najviše mi se sviđa što je dobar i pošten. Ja sam se njemu prva javila, lepo mi je sa njim i nemam problema sa porodicom. Sa decom se slažem odlično, svi me zovu mamom. Sloga je najbitnija – kaže Mirsada.

“Nisam videla decu pet meseci”

Priželjkuju da im se pridruže i njeno dvoje dece iz prvog braka, kada se završi brakorazvoda parnica.

– Najviše bi voleo da bude sa svojom decom, ja sam sve papire predao – kaže Suad, a njegova mlada partnera, koja ima samo 24 godina se nadovezala da “nije videla decu pet meseci, jer joj bivši muž ne dozvoljava“.

Osvrnuo se i na komentare ljudi da je napravio previše dece, za koje nema uslova da ih odgaja.

– Dece nikada me može da bude previše. Uzmite u obzir činjenicu gde bismo mi bili sad, da naši starci nisu imali puno dece. Imam u planu još dece, bar dvoje u ime ljubavi. Između mene i moja supruge je velika ljubav. Iako se svi čude zbog razlike u godinama, mi se od prvog dana nismo posvađali. Vlada samo takva sloga i između nas, i između dece i nje – smatra Suad.

(TV Krajina)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex