SENAD ODVEZAO AUTO NA TEHNIČKI PREGLED PA nije mogao da registruje vozilo zbog JEZIVE činjenice: “MRTVI STE”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

“Umro sam, ali sam živ” ovaj poznati citat iz filma ‘Kad mrtvi zapevaju‘ možda najbolje opisuju situaciju koju je Senad Demić doživeo u jednoj splitskoj radionici za tehnički pregled pre nekoliko dana.

Uredno je platio tehnički pregled vozila, automobil je ocenjen kao tehnički ispravan, a onda je išao da proveri podatke

“Kazali su mi da to ne mogu učiniti jer sam – mrtav! Zamislite osećaj kada čujete za sebe da ste mrtvi! U sistemu se vodim kao preminula osoba pa su me poslali kod matičara da izvadim list iz matične knige rođenih. Vratio sam se na tehnički, ali i dalje ne mogu da rešim taj problem” piše Slobodna Dalmacija.

“Osoblje na tehničkom je, moram kazati, bilo izuzetno ljubazno, ali nije mi jasno kako se ovakve greške mogu dogoditi” govori Senad.

Uverili su ga da će situacija uskoro biti rešena, ali Senad ima brojna pitanja na koja traži odgovore.

Senad je Slobodnoj Dalmaciji poslao dokaze o bizarnoj situaciji.

“Ko je kriv za ovo i hoće li ta osoba odgovarati? Moglo je moje dete da ode da obavi tehnički umesto mene, zamislite da su njemu kazali da sam mrtav. Ne razumem kako se događaju ovakvi propusti. Tehnički sam uredno platio, imam vozačku dozvolu, vozilo je tehnički ispravno, zašto ga onda već nekoliko dana ne mogu registriovati?” pita se s pravom Senad.

Iz Slobodne Dalmacije su poslali upit stanici za tehnički pregled u koji je odveo auto te će objaviti njihov odgovor čim ga dobiju.

Kurir.rs/Jutarnji

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...

Povezani članci

Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex