Nezapamćena bruka: Crnogorka lažirala diplomu, pa se fotografisala sa roditeljima i hvalila na društvenim mrežama

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Pravni fakultet Univerziteta Crne Gore podneo je krivičnu prijavu protiv jedne studentkinje zato što je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima je, navodno, diplomirala, držeći lažnu diplomu sa falsifikovanim potpisom dekanice i rektora. Studentkinja, međutim, nije još završila taj fakultet.

Pravni fakultet, prema saznanjima portala “Pobjeda”., čeka reakciju policije i tužilaštva. Ispitaće da li je sporna diploma zloupotrijebljena. Kako se navodi, doznali su za ovaj slučaj kada je jedan zaposleni na Fakultetu uočio fotografije studentkinje na društvenim mrežama, što mu je bilo čudno, znajući da ona nije diplomirala. Prijavio je to rukovodstvu.

Na društvenim mrežama studentkinja je objavila slike sa roditeljima, držala je i cveće. Priložila je foto-zapis i iz jednog lokala kako proslavljaju. Istaknuta je “dobijena” diploma na kojoj su, sa pečatom potpisi dekanice prof. dr Anete Spajić i rektora Univerziteta Crne Gore prof. dr Vladimira Božovića, piše “Pobjeda”.

Nakon što se izjasne nadležni o ovom slučaju, Pravni fakultet bi, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da pokrene disciplinski postupak. Pobjedi je sagovornik upućen u ovaj slučaj kazao da uprava fakulteta još nije razgovarala sa studentkinjom, već da su je prvo prijavili policiji i tužilaštvu.

Kao jedan od razloga što su prvo kontaktirali sa policijom, a ne sa studentkinjom iz uprave navode to “što ih je uznemirio ovaj slučaj”. Studentkinju će pozvati uskoro, a pretpostavljaju da je cela lažirana ceremonija bila predstava za roditelje.

– Ovo se do sada nije dešavalo – rekao je, nezvanično, sagovornik Pobjedi.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker