Matejev otac otvorio dušu kao nikada ranije: Kada se vratio u Hrvatsku svi su ga pitali samo jedno

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

On se pre nekoliko dana vratio u Split. Porodici, ali i poslu. Kako sam tvrdi nije mu lako, ali mora da nastavi realno da živi. Teško mu je što je daleko od Beograda gde je i sina izgubio

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, posle dva i po meseca vratio se u Split i, kako tvrdi za medije, juče se čuo sa načelnikom beogradske policije, koji mu je najavio potragu za sinom tako što će pretraživati reke, ali i kopno.

Dobio sam izveštaj od načelnika policije u Beogradu. Potvrdio mi je da se potraga za mojim sinom nastavlja istim intezitetom, da dolazi lepše vreme i da će pretraživati Savu i Dunav, ali i kopno – rekao je Nenad Periš.

On se pre nekoliko dana vratio u Split. Porodici, ali i poslu. Kako sam tvrdi, nije mu lako, ali mora da nastavi realno da živi. Teško mu je što je daleko od Beograda gde je i sina izgubio.

– Video sam se sa Matejevom majkom i mogu vam reći da je njoj najteže. Prvo što me je pitala bilo je: “Kako si?”. Ona se posvetila molitvama i želji da nađemo sina. Šetali smo i o svemu pričali. Rekao sam joj sve što znam, ali nam dete nisam našao – kaže Periš.

Nenad tvrdi da novih informacija o Mateju nije dobio. Da je dosta vremena prošlo, ali da se i dalje nada da je živ.

– Ćerke su me sačekala sa istim pitanjem kao i bivša supruga: “Kako sam?!”. Svima govorim da ja nisam bitan već Matej. Da bi ono što ja radim uradio svaki roditelj na svetu. Nije mi lako što sam morao da se vratim, ali morao sam, zbog porodice i posla. Nema trenutka da ne pomislim šta je sa mojim sinom i gde je. Moram biti realan… – kaže Periš.

Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je ostavio svoje prijatelje i jaknu u beogradskom klubu “Gotik”. Pokušao je tri pta da zaustavi taksi, a zatim došao do Save. Tog trenutka mu se i gubi svaki trag. Pre nego što je nestao, pokušao je da kontaktira svoju drugaricu Maju, ali mu se ona nije javljala.

Izvor:Telegraf

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker