Majka devet godina traži svoju kćerku Arminu: “Otišla je na koncert i više mi se nikad nije vratila”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Priča o Armini iz Donjeg Vakufa, koja je prije devet godina nestala, izuzetno je emotivna i teška.

Nermina Kovač, samohrana majka troje djece, bori se s neizvjesnošću zbog nestanka svoje kćerke, Armine.

Armina je nestala prije devet godina nakon što je izašla s prijateljicom na koncert i nikada se nije vratila kući. Majka Nermina i dalje čeka, nadajući se da će jednog dana dobiti poziv od svoje kćerke ili pronaći neki trag koji će ih dovesti do nje.

Nermina opisuje Arminu kao poslušnu i odličnu učenicu. Svaki dan koji prolazi bez informacija o Armini samo pojačava njenu tugu i borbu za istinom.

Policija je pronašla Armininu jaknu pet dana nakon njenog nestanka pored mosta u Donjem Vakufu, ali tragovi o njenom nestanku nisu doveli do konkretnih saznanja o tome šta joj se dogodilo.

Nermina Kovač zadržava isti broj telefona u nadi da će jednog dana primiti vijest o svojoj kćerki. Nada se da će jednog dana pronaći odgovore i ponovno se ujediniti sa svojom voljenom kćerkom, Arminom.

“Ona zna za ovaj broj, ja ga nikad neću promijeniti”, kaže majka Nermina kroz suze. Ostavila je i broj telefona za sve one koji imaju bilo kakav trag – 066/049-598.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.