Javio se Zahid, vozač koji je zapeo u snijegu u Austriji: ‘Hvala Draganu na pomoći, bitno je da…’

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nakon lijepog gesta u Austriji vozača kamiona iz Mrkonjić Grada javio se vozač koji je dobio pomoć od Dragana.

Naime, radi se o vozaču Zahidu.M iz Gradačca koji se zahvalio:

“Želim da se zahvalim Draganu.L još jednom, ja sam taj vozač koji je jutros bio iz Gradačca u Austriji, tako da smo u manje od 5 minuta riješili brzo i efikasno. Ja i Dragan ubrzo aBd da se vidimo u ljepšem mjestu i vremenu. U svakom slučaju jedni drugim trebamo da pomažemo, nebitno ko si i šta si, bitno je da si ČOVJEK mislim tako da i kolega Dragan misli želim svima sve najbolje i najljepše od srca, Zahid.M, vozač iz Gradačca”.

Podsjetimo, jučer oko 8 sati vozač kamiona iz BIH je zbog snijega zapeo na autocesti u Austriji kod Villacha i blokirao izlaz s autoceste

Radilo se o vozaču iz Gradačca po imenu Zahid.M, nemoćan i razmišljajući kako se izvući iz te situacije u tom trenutku nailazi spas, vozač drugog kamiona također iz BiH, Dragan.L inače rodom iz Mrkonjić Grada.

Dragan mu nudi mu pomoć u izvlačenju kako nebi bio kažnjen jer je od ophodnje ASFINAG dobio još samo 5 minuta da proba riješiti problem ili će oni zvati policiju a to znači kazna i svašta nešto, navodi Dragan za portal GPMaljevac.com.

‘Stanimo i pomozimo jedni drugima, bio sam sretan što sam mu uspio pomoći da ne bude još i kažnjen. Riješili smo sve brzo i život ide dalje. Pozdrav svima od nas vozača jer mi ne gledamo ko je kakve nacije ili vjere, svi za jednog jedan za sve’.

Video spašavanja pogledajte u nastavku…

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex