Crna Gora – „Turisti iz EU dođu biciklom, izgube se, ne troše ništa, tražimo ih po Šavniku“

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Milan Knežević, funkcioner Demokratskog fronta (DF), održao je govor u Skupštini Crne Gore i izneo niz bizarnih tvrdnji u vezi sa turizmom ove zemlje.

On je komentraisao trenutnu ratnu situaciju između Rusije i Ukrajine i upitao na osnovu čega će Crna Gora ostvariti najavljeni profit od milijardu evra od turizma ove godine.

„Jedan od kolega je rekao da očekuje milijardu evra investicija, odnosno od turizma ove godine. Kako? Kako kad sutra Draginja Vuksanović planira da ovde u sred Skupštine da uhapsi Vladimira Putina?

Kako kad SDP sutra planira da odredi jednu delegaciju koja će da upozori Rusiju, ukoliko ne izađe iz Ukrajine, da će ona poslati 40 vojnika da se završi posao. Ko će nama da dođe na primorje?“, upitao je Knežević i dodao:

“Nema Rusa, nažalost nema Ukrajinaca, a ovi koji nam dolaze iz zapadne Evrope uglavnom dođu peške ili biciklima. I svi vole da vide onaj kanjon Nevidio i svi se izgube tamo. I onda moramo da dignemo helikoptere da ih traže, a svako podizanje je 50 hiljada evra. A oni dođu sa onim rančevima, ponesu vodu, sendviče, sve što im je potrebno, a u Crnoj Gori ne potroše ništa. I još ih tražimo helikopterima… Ja bih voleo da mi neko objasni od čega ćemo mi da živimo od ove godine”, naveo je on.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker