Zukorlić – Vlast u Prijepolju na štetu Bošnjaka, SPP ne isključuje izlazak iz vlasti u Priboju

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

– Vlast u Prijepolju upostavljena na veliku štetu Bošnjaka i da Bošnjaci izlaskom iz vlasti SPP-a gube sigurnost u Prijepolju i za svoj identitet prije svega kroz institucije ali i za svoj opstanak.

IMG 7674

{module Oglas 1 – 2020}

Zato ćemo poseban zanačaj dati Prijepolju u opozicionom djelovanju i pokazati i dokazati da je kroz opozicioni rad moguće štiti Bošnjake i sve građane koji su ugroženi kroz jednu vlast koja je bazirana isključivo na usko-stranačko-političkim ali na lično-interesno-materijalnim programima.

–  SPP participira u vlasti u Priboju, možemo reći na simbolički način sa svoja dva odbornika, iako smo imali dileme za učešće u vlasti u Priboju, s obzirom na skromne uvjete da se utiče na tu vlast, ali uzimajući u obzir opće stanje u Priboju, posebno kada su u pitanju Bošnjaci, negativno stanje, cijenili smo da treba dati šansu još u ovom mandatu. I dalje smo u dilemi, pratićemo dešavanja u Priboju i shodno tome odlučivati, što znači da ne isključujemo izlazak iz vlasti u Priboju, pogotovu ako se ne budu rješavala glavna pitanja za Bošnjake, tu prvenstveno mislim na lokaciju za džamiju u Novom Priboju”, kazao je akademik Zukorlić. (Sana)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker