Šta se dešava u Prijepolju, da li SPP ulazu u vlast umjesto SDP-a?

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prijepolje – Treća sednica Skupštine opštine Prijepolje počela je u 10 sati, a pred odbornicima se našlo 27 tačaka dnevnog reda.

hkmjhz

{module Oglas 1 – 2020}

Sam početak bio je turbulentan, pa je startu došlo do prekida.

Zanimljivo je da je u nastavku sednice izglasana tačka o izmeni Statuta, za koju je osim SNS, glasao i deo opozicije (SPP, DPS), dok su odbornici SDP, koja su deo vladajuće koalicije, ostali uzdržani.

Tačka koja se odnosila na set poreskih odluka koje će ostati na nivou prošlogodišnjih izglasana je jednoglasno…

{module Oglas 0 – 2020}

Odbornici su potom bili obavešteni o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u gradu na Limu, kao i o rešavanju zoohigijene, tačnije uklanjanju pasa lutalica sa ulica i drugih javnih površina.

Za sada nije bilo disonantnih tonova i žučnijih rasprava. Predsednik SO Izudin Šantić odredio je u 14 časova pauzu u trajanju od sat vremena.

Nakon pauze, odbornici i dalje u mirnom tonu diskutuju o planu generalne regulacije Prijepolje – Brodarevo. Razmatran je i izveštaj o radu JKP „Lim” Prijepolje.

Odbornik GG “Za čisto Prijepolje” Oliver Mrdaković, izrazio je zahvalnost predsedniku opštine Priboj Lazaru Rvoviću, na tome što je imao razumevanja za probleme koje žitelji Prijepolja imaju sa deponovanjem smeća i što je dozvolio da se smeće iz Prijepolja privremeno deponije na teritoriji njegove opštine… (GZS)

{module Oglas 2 – 2020}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker