SDP: Odlazeća vlast vanredno stanje koristi za lov u mutnom

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prijepolje – U Srbiji je proglašeno vanredno stanje i državno rukovodstvo se danonoćno bori za spas stanovništva. Niko ne zna do kada će ova borba sa opakim virusom trajati dok strahujemo od italijanskog scenarija gde svakodnevno umire više stotina ljudi, kažu u saopštenju za javnost iz Sandžačke demokratske partije u Prijepolju.

opstina lov 1024x576{module Oglas 2019 – U članku 1}

-U trenutku kada svako normalan strahuje za život, neodgovorna opštinska vlast u Prijepolju raspisuje tender za asfaltiranje ulica i puteva. Da stvar bude još čudnija, za ovu namenu će trošiti budžetsku rezervu jer su za neke putne pravce budžetom za ovu godinu predviđena mnogo manja sredstva. Pitamo se, s razlogom, da li je to u ovom trenutku najvažnije? Da li će ta budžetska rezerva, možda, trebati za ne daj bože i rešavanje pitanja smeštaja u bolnicama? Svedoci smo slika koje dolaze iz mnogo razvijenijih zemalja, kao što su Španija i Italija, gde pacijenti leže po hodnicima – navode iz SDP-a.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

-Umesto što se razmeće sa 17 milona dinara za asfaltiranje u toku vanrednog stanja, odgovorna opštinska vlast bi morala voditi računa da se poveća broj iznošenja smeća, da kontejneri budu prazni, da se češće peru i dezinfikuju ulice, da se angažuju firme za hvatanje pasa lutalica, da obezbedi zaštitu i sigurnost građana.Lokalne samouprave su od resornog ministarstva dobile preporuku o štednji tj. izdvajanu  sredstava koja bi služila za nepredviđene situacije. S obzirom na to, pozivamo nadležne organe u državi, Ministarstvo za lokanu samoupravu, državni krizni štab i predsednicu Vlade da opomenu i urazume neodgovornu prijepoljsku vlast čiji čelnici nastavljaju sa sprovođenjem isključivo ličnih interesa – zaključuje se u saopštenju za SDP OO Prijepolje.

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker