Problemi oko proširenja koalicije u Prijepolju, kamen spoticanja zapošljavanje hapšenih lica

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prijepolje – Kako “PP Medija” saznaje, danas je u Prijepolju trebalo da se održi satanak koalicionog veća svih stranaka koje čine vlast u gradu na Limu.

Tema sastanka  je trebalo da bude postizanje dogovora oko predloga za imenovanje novog člana Opštinskog veća za kojeg je predložen Mersid Mekić i zapošljavanje novih ljudi u Opštinskoj upravi (Sabire Hadžiavdić (SPP) i Veljka Kijanovića (SPS) ).

Međutim do pomenutog satanka neće doći, predsednik Opštinskog odbora SDP-a Esad Hodžić je kategorično odbio održavanje satanka, koji se prema njegovom mišljenju zakazuju bez predhodne konsultacije sa organima stranke. On je još jednom apostrofirao da Sandžačka demokratska partija neće prihvatiti ni jedan predlog za imenovanje ili angažovanje lica koji su u sukobu sa zakonom.

– Lica koja su privođena zbog zloupotrerbe budžetski sredstava  i protiv kojih se vodi sutski poces su u najmanju ruku nedolična za vršenje bilo kakve javne  funcije . Naši programske ideje i obećanja koje smo dali građanima su jasna  i potpuno su u skladu sa državnom politikom borbe protiv kriminala.

Držimo se našeg  dogovora sa SNS, smatramo da je saradnja  odlična  i da su napravlljeni više nego dobri rezultati za  proteklih šest meseci, očekujem da se će se tako nastaviti jer je to u interesu svih grđana naše opštine –  istakao je Hodžić u telefonskom razgovoru.

Ipak, Hodžić nije želeo da iznosi detalje u vezi novih zahteva za proširenje koalicije i zapošljavanje partijskih ljudi ali je obećao da će javnost biti o svemu upoznata kada za to dođe vreme.

PP Media

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.