Prijepolje – Smenjuju se kadrovi Samira Tandira, nove funkcije za SPP

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Prijepolje – Nakon Izeta Čolovića koji je smenjen polovinom juna sa mesta pomoćnika predsednika opštine Prijepolje, prvi čovek grada na Limu Vladimir Babić načinio je nove rezove u svom timu.

Naime, zbog loše saradnje sa ljudima koji vode Socijalističku partiju Srbije u Prijepolju, pre svih Stankom Kijanovićem, ta stranka više neće biti deo vlasti, pa slede promene među većnicima, saznaje portal „PP Media“.

Predsednik Opštine Prijepolje, Vladimir Babić, doneo je u ponedeljak rešenje kojim je smenio i drugog pomoćnika Njegoša Janjuševića, člana Socijalističke partije Srbije, sa mesta svog pomoćnika.

Na skupštinskom zasedanju u četvrtak biće smenjeni članovi Opštinskog veća Mersid Mekić, kadar Samira Tandira, čije mesto će gotovo izvesno zauzeti Remzija Fetahović iz Stranke pravde i pomirenja, i Slavenko Grbović iz SPS-a umesto koga će naprednjaci predložiti svog kanditata.

I Stanko Kijanović iz Socijalističke partije Srbije, do nedavno jedan no najplaćenijih funkcionera u prijepoljskoj vlasti biće smenjen sa mesta zamenika predsednika Skupštine opštine Prijepolje, na njegovo mesto sešće neko iz Srpske napredne stranke. Za promene koje čini Vladimir Babić je dobio saglasnost i od stranačkih organa.

Podsećanja radi, nedavno su zbog loše saradnje sa predstavnicima opštinske vlasti, konkursa za zapošljavanje i drugih radnji za koje se sumnja da nisu bile u skladu sa zakonom i političkim dogovorima smenjeni direktori Turističke organizacije i Biblioteke „Vuk Karadžić“.

PP Media

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

3 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Joso
Joso
1 godina ranije

U drzavi ,Prijepolje ima najviše polupismenih funkcionera i.Skoro pola budzeta.ide za dokone funkcionere.. Kad odeš u opštinu niko nece da te primi ,ljudi leže na vratima,.Hiljade mladih nezaposleno a penzioneri planduju na funkcijama .Najgori predsednik bira još gore saradnike.Najgora vlast ikada.Vlade opštinu u crno zavio.Opstina sluzi samo bahatim funkcionerima a ne gradanima.

Simke
Simke
1 godina ranije

Da pitamo ove sa slike tablicu množenja do 20,garant niko od njih nema pojma.Građani plaćaju milione za njihove plate.Babić i Ćubić su najgori koji su ikad ušli u zgradu.

Zolander
Zolander
1 godina ranije

Pobrisani trutovi a dovode zatije

Prijepolkska zadruga .

3
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex