Banjica rukovodstvu BNV: Zamjenite pocijepanu zastavu ispred Ureda u Prijepolju, da ne izgleda kao krpa

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Vijećnik BNV izabran sa liste SDP Husein Memić, Elvin Banjica, koji se istakao na prvoj sjenici po kritici novog rukovodstva BNV koje nije imalo sluha da nekoga iz Prijepolja, Priboja i Nove Varoši uvrsti u rukovodstvo, ponovo je imao argumentovanu kritiku rukovodstva BNV objavljenu na svom Facebook profilu uz čestitku Dana nezavisnisti BiH.

“Danas kada matična država Bošnjaka, Bosna i Hercegovina slavi Dan nezavisnosti, svoju slobodu i kada čelnici Bošnjačkog nacionalnog vijeća čestitaju rukovodstvu BiH Dan nezavisnosti, trebali bi povesti računa o simbolima Bošnjaka Sandžaka, pa da nam zastava u Prijepolju ne izgleda kao krpa kako je tada nazvaše pojedini lideri stranaka.

Ova pocjepana zastava se nalazi ispred ureda Bošnjačkog nacionalnog vijeća u Prijepolju. Posebna je tema zašto ovaj ured u Prijepolju ne funkcioniše ili ne radi, iako se predsjednik izvršnog odbora BNV na prošloj sjednici u Novom Pazaru pohvalio kako su eto uradili za Bošnjake Prijepolja toliko da su nam otvorili ured BNV u Prijepolju za koji koji niko ne zna ni gde je, a kako bi i znao kada ne funkcioniše.

Moja obaveza kao vijećnika BNV jeste i biće da naši nacionalni simboli budu adekvatno istaknuti i da područni ured BNV u Prijepolju služi svrsi!

Ovim putem pozivam čelnike BNV da zamjene zastavu ispred ureda i isti otvore za Bošnjake Prijepolja, Priboja i Nove Varoši. Srećan Dan nezavisnosti BiH”, napisao je Elvin Banjica, vijećnik BNV izabran sa liste SDP-Husein Memić.

(sandzacke)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Povezani članci

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker