Priboj – SDP i LDP potpisali koalicioni sporazum

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Priboj – Predstavnici Opštinskih odbora Sandžačke demokratske partije (SDP) i Liberalno demokratske partije (LDP) dr Jasminko Toskić i Jasmin Hodžić, večeras su potpisali koalicioni sporazum, na osnovu koga će na lokalne izbore izaći sa zajedničkom listom.

jasminijasminkogzs111

{module Oglas 2019 – U članku 1}

“Lista će nositi naziv ’Najbolje za Priboj – SDP – LDP – dr Jasminko Toskić – Jasmin Hodžić’ . Lista je manje – više ista ili slična ko na izborima 2012. godine, što znači da smo mi tradicionalni koalicioni partneri. Na ove izbore izlazimo sa dva cilja, prvi je da građanima prikažemo ono što smo uradili u prethodne četiri godine zajedno sa našim koalicionim partnerima i nadam se da će biti prilike da u kampanji, uverimo glasače, da je urađeno dosta toga. Drugi cilj je da izložimo realistične planove, ne spisak lepih želja, već ono što je realno da se uradi u naredne četiri godine”, kazao je Jasmin Hodžić.

On je istakao da je uveren da će građani Priboja više ceniti rad, trud, zalaganje i ono što je urađeno u prethodnom periodu, nego zlurade komentare na društvenim mrežama i portalima.

“Uveren sam da samo zajedno u ovako teškim okolnostima možemo da napravimo Priboj ponovo dobrim mestom za život”, tvrdi Hodžić.

{module Oglas 2019 – U članku 0}

Prvi čovek LDP – a u gradu na Limu, kaže da su imali razgovore i sa ostalim političkim akterima u Priboju, pre svega sa Strankom demokratske akcije (SDA) i Strankom pravde i pomirenja (SPP) kako bi se napravila jedinstvena, velika koalicija sa uverenjem da se velike koalicije prave onda kada su veliki izazovi i problemi, jer u Priboju nije još uvek urađeno sve kako bi ljudi dobro živeli.

“Želeli smo da napravimo svojevrsno bošnjačko jedinstvo, ali nismo naišli na razumevanje ostalih. Ipak, naše dve stranke kao koalicioni partneri izlazimo na izbore i očekujemo fer i poštenu utakmicu i nema razloga da tako i ne bude”, zaključio je Hodžić.

Dr Jasminko Toskić je izrazio zadovoljstvo potpisivanjem koalicionog sporazuma sa LDP istakavši da su programska opredeljenja ove dve partije u mnogome slična i da očekuje dobre rezultate.

Glas zapadne Srbije

{module Oglas 2019 – U članku 2}

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker