ZORANOV SIN PRE UPADA POLICIJE U KUĆU DONEO PAKET – Nervozni Uroš vikao: Drži se tata! Ovo je spremio ocu pre hapšenja

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Uroš Marjanović, sin iz prvog braka Zorana Marjanovića, bio je sa njim na izricanju presude, a potom su zajedno otišli kući u Borču. Uroš nije želeo da daje izjave za medije, a po napuštanju Palate pravde bio je smiren, ali vidno neraspoložen, čak i nervozan.

Uroš, koji neverovatno liči na svog oca, juče je bio prisutan i kada je policija došla da vodi osuđenog Zorana u pritvor.

– Drži se, tata! – vikao je Uroš, dok su pripadnici MUP sa lisicama na rukama odovodili Zorana, koji ga je smirivao, rečima “Držite se i vi!”.

Pre nego što su policajci uhapsili osuđenog, njegov sin je kolima otišao negde, a ubrzo se vratio držeći boks cigareta u rukama, pa su mnogi pretpostavili da je on kupio cigarete Zoranu, kako bi imao u pritvoru.

Uroš je potom za policijom otišao u policijsku stanicu 29. novembar, gde je Zoran prvo odveden, kako bi mu bio potvrđen identitet i obavljena još neka standardna procedura. Uroš je i ispred zgrade policije bio vidno uznemiren.

– Pokušao je da uđe za Zoranom u prostorije policijske stanice, ali mu to nije bilo dozvoljeno, pa je blago negodovao, a onda šetao ispred zgrade levo-desno.

Bio je u društvu svog strica Miloša, kao i Zorice Mitrović, partnerke njegovog oca i advokata Stefana Jokića. Međutim, ubrzo su svi seli u kola i otišli – objašnjava naš izvor šta se sve dešavalo prilikom hapšenja Zorana Marjanovića, koji je odlukom sudskog veća Višeg suda u Beogradu osuđen na 40 godina zatvora zbog toga što je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu.

Kurir je pokušao da razgovara sa Urošem, ali je on ispred porodične kuće samo rekao: “Molim vas, razumite me!”, a potom je seo u automobil i otišao.

(Kurir.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker