VUČIĆ SE VAKCINISAO – Primio sam vakcinu i odlično se osećam! Pogledajte, doktorke ga sačekale a on im doneo cveće

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Nisam ni osetio, doktorka Anita ima laku ruku, rekao je predsednik obećavši meštanima posle vakcinacije da će direktor Jumka sutra obići njihov kraj, da se tu otvori jedna fabrika da imaju posla. Meštani ga pozdravili aplauzom pa pozvali na rakiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Rudnu Glavu, gde će se vakcinisati protiv korona virusa. Vučić će primiti kinesku Sinofarm vakcinu u Zdravstvenoj stanici Rudna glava Doma zdravlja “Dr Veroljub Cakić” Majdanpek.

– Šta možemo da ti pomognemo? – upitao je predsednik u razgovoru s meštanima pre vakcinacije u Rudnoj Glavi pošto mu se jedan od meštana požalio da živi teško u staroj kući, da mu je “žena ćorava, a on ćopav” i da nemaju a da sin živi blizu a nema posla.

– Jel ti znači da ti zaposlimo sina – pitao je Vučić pa dodao: Ima li ljudi da je još nešto važno, da pomognemo… posle čega je s jednim meštaninom razgovarao i o rakiji a najmlađe žitelje upitao kako uče i jel vole fudbal.

Predsednik se potom uputio ka seoskom ambulanti gde su ga je dočekalo medicinsko osoblje, uzelo mu podatke, izmerilo pritisak posle čega se sa osmehom vakcinisao.

– Primio sam vakcinu i odlično se osećam – rekao je predsednik po izlasku iz ambulante.

– Nisam ni osetio, doktorka Anita ima laku ruku, rekao je predsednik obećavši meštanima posle vakcinacije da će direktor Jumka sutra obići njihov kraj, da se tu otvori jedna fabrika da imaju posla. Meštani ga pozdravili aplauzom pa pozvali na rakiju.

U Rudnoj Glavi predsednik Srbije razgovaraće sa građanima, nakon čega će održati sastanak sa predstavnicima lokalne samouprave Borskog okruga i preduzetnicima iz Rudne Glave.

Inače, Rudna Glava je najveće seosko naselje u opštini Majdanpek, sa oko dve hiljade stanovnika. Predsednik Vučić je, pre par dana, prilikom obeležavanja početka radova na deonici puta Novi Beograd, najavio da će, ako novi kontingent vakcina kineskog Sinofarma stigne u ponedeljak u Srbiju, u utorak otići u Rudnu glavu da se vakciniše.

(Kurir.rs)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker