Usame Zukorlić: Ukoliko rezultati iz Bosne i Nemačke budu različiti od onih iz Srbije uslediće super veštačenje

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru saopštilo je da je obdukcionim nalazom utvrđeno da je lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću koja je nastupila kao posledica naglog pogoršanja funkcije i prestanka rada srca.

Do obdukcije je došlo nakon što je njegov sin Usame Zukorlić podneo prijavu protiv NN lica zbog krivičnog dela teško ubistvo, nakon što su dobili rezultate iz inostranih laboratorija za koje još javnost ne zna odakle su, a koji su navodno pokazali prisustvo teških metala.

Zavod za sudsku medicinu u Nišu dostavio Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru nalaz u kojem je navedeno da su izmerene vrednosti koncentracije toksičkih metala u uzorcima, nalaze u okviru normalnih vrednosti za ove vrste uzoraka i nisu uzrok smrti Muamera Zukorlića.

Usame Zukorlić kaže za N1 da porodica priželjkuje da je Muamer umro prirodnom smrću, ali i dok se ne urade sve analize, neće to prihvatiti.

“Želimo da dobijemo sve rezultate i mišljenja obducenta iz Bosne i Nemačke. Da vidimo da li će oni potvrditi ove rezultate obdukcije. I onda ćemo se izjasniti. Jer, dešavalo se i u sudskoj praksi da se istraživanje radi na višoj instanci i da rezultati budu različiti. U tom slučaju bi usledilo super veštačenje”, kaže Zukorlić.

Da li je javnost bila uznemirena nakon informacija da je moguće da je Zukorlić otrovan? Politikolog Teo Taraniš kaže da će sada fokus biti na porodici Muamera Zukorlića i da se u javnosti spominje unutarporodični nerešeni odnosi ili zbog preuzimanja određenih institucija koje Muamer Zukorlić osnovao.

“Iznoseći tu tvrdnju, odnosno sumnju da je on preminuo usled trovanja, ustvari pustila duha iz boce. I sada će biti veoma teško da javnost prihvati neku drugu opciju, odnosno neke druge rezultate, ono što obdukcija pokazuje”, kaže Taraniš.

Muamer Zukorlić preminuo je iznenada 6. novembra prošle godine, u 51. godini. Sahranjen je na grobljuu rodnom selu Orlje kod Tutina.

Bivši sandžački muftija i lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić ponovo je sahranjen, nakon ekshumacije iz seoskog groblja i izvršene obdukcije, u dvorištu Altun-alem džamije u novopazarskoj Staroj čaršiji. Od tog trenutka počele su da kruže priče da je ekshumacija iskorišćena kako bi se telo sahranilo na groblju u okviru džamije.

“Prvo bih voleo da znam ko je izneo te informacije. Ne znam ni jednu ozbiljnu ličnost koja je to spomenula u javnosti. Svakako da je proces ekshumacije I obdukcije omogućio da mi kao porodica promenimo odluku o ukopu našeg lidera i oca”, izjavio je Usame Zukorlić.

Novopazarski Radio Sto plus objavio da veštaci iz Nemačke i Bosne i Hercegovine nisu bavili uzrocima smrti Muamera zukorlića, već su imali samo status posmatrača. Usame Zukorlić je te navode demantovao.

(n1)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
12 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
5 mjeseci ranije

Znači sapunica se nastavlja.

Gaga
Gaga
5 mjeseci ranije

Dinastija Zukorlic, filmska autorska prava upravo prisvojio sin od prve.

sara
sara
5 mjeseci ranije

OK Usame, i da budu razliciti ti rezultati iz Bosne i Nemacke, kome ces da ih pokazes, sta ces sa njima, posto su uzorci za te rezultate uzeti ilegalno, kada se nije ispostovala zakonska procedura.
Zasto Bosanac i Nemac nisu bili direktno ukljuceni u obdukciju vec su dosli u ulozi posmatraca?
Dali im nije bilo dozvoljeno ili nisu hteli?
Usame ili uopste nemas, ili imas mnogo lose savetnike, ali iz dana u dan tvoje greske su samo vece i vece.
Pusti na miru svoga baba, greh je to sto radis, on je bio od pre 15 godina teski srcani bolesnik, i izgledao je sa 50 godina kao da ima 70, a Korona i vakcine su posebno dejstvo ostavili na srčane bolesnike.
Srecom da je imao sve tretmane i lagodan zivot, da li ti znas sa istom tom dijagnozom koju je imao tvoj babo, drugi ljudi su primorani da rade teske fizicke poslove i nemaju komoditet kod svojih kuca kao sto je tvoj otac imao.

Ellai
Ellai
5 mjeseci ranije
Odgovor za  sara

Zna usame da iz bosne I nemacke nikad dobit rezultate ako su za vreme obdukcije radili. U ostalom Seselj je bio sigurn da je Zukorlic otrovan, zato usame ne priznaje srpske analize?Kome ovim gestom mozak ispira. Jedino je sigurno Sandzak je definitivno upao u mracnjastvo zukorlica kalana I sapunica ce trajati,ekonomski razvoj, duhovno emancioacija, sve je u senci zukorloca. Pristalice Zukorlica dali je jedan mrtva covek Koji se umro prirodnom smrcu I njegov iskoplesorani sin vaznije od cijele regije zvani sandzak. Samo vi mozete ovog monsturuma da sklonite nek uziva u milionima Koje mu je zukorlic ostavio u amanet. Dok sandzaka deca ni za hleba ne maju, more ihm je misana rec. Situacija I Sandzaku je dekadentana. Sara draga hvala tebi na divnom komentaru

sara
sara
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Ellai

Jos jedna Usamina laž, rekao je da su obduceri iz bosne i nemacke uzeli uzroke!!!!!!!!!
A nisu uzeli, bili su samo kontrolori!!!!!!!

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
5 mjeseci ranije

Šta ovaj mladi čovjek trabunja, pa evo juče je portal SLOBODNA BOSNA objavio da su rezultate obdukcije potvrdili i nemački predstavnici koji su bili u ulozi posmatrača, tj. kontrolori, i rekli su da je analiza uzoraka završena, i da nema nikakvih znakova trovanja, već je smrt nastupila usled srčanog zastoja, te da je Muamer tokom 2021 imao akutni srčani udar, a da problem sa aortom datira već dugi niz godina. Šta ovaj “junior” više pokušava da kaže, mnogo me zanima? Da li traži još neki razlog da oca otkopava i premešta možda u Meku, pošto je “šehid” i “velikan” kao što su govorili on, Dudić, i mnogi ljubitelji lika i (ne)djela M.Z.

sara
sara
5 mjeseci ranije

Veličanstveni, ovo ne mogu da verujem, pa zar se Usame ne moze zaustaviti. Zasto celu javnost laze? Pa on je dno dna.
Ne verovatno!!!

Ellai
Ellai
5 mjeseci ranije
Odgovor za  sara

Decko je izgubio potpuno Kompas, nije meni zbog njega I zukorloca klana. Sandzak porpada sandzak je ugozen, Seselj je bio taj koji je bio sigran I davao izjave da je otrovan. Ovde se radi o necemu vise sandzak nestaje

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
5 mjeseci ranije
Odgovor za  sara

Ne shvatam da postoji ovakav mozak, ili ne zna ništa, ili se pravi lud.

cicban
cicban
5 mjeseci ranije

Ublehas i pohlepna budala.Oni koji podrzavaju ovu ludu gori su od njega.

Pesterac
Pesterac
5 mjeseci ranije

Stvarno se pitam sta je sa ovim ljudima, sto ovako zlonamerno komentarisu ?
Ako su uzorci iz dve razlicite Laboratorije pokazali da postoje indicije da je Rah.Muftija otrovan, normalno je da njegov sin zeli da sazna istinu,to je jednostavno u interesu cele familije… I sta ima tu nejasno?
Obdukcijom, uzorcima,nalazima …. po nekom pravilu do rezultata su morali doci sva tri tima.Ako su dva tima bili samo posmatraci,onda je njihov angazman doveden u pitanje….i na kraju krajeva,zasto bi neko verovao samo doktorima iz Nisa ili Beograda.
Ili Pak: Ako po zakonima srbistana strani doktori nemogu biti angazovani,vec mogu biti samo posmatraci,onda je familija morala biti obavestena na vreme !! i da preko privatnih laboratorija dodje do istine,na ovaj nacin je lose odradjeno….
Stice se utisak da se namerno otezava situacija
Familiji

Sulejman Veličanstveni
Sulejman Veličanstveni
5 mjeseci ranije
Odgovor za  Pesterac

Vidi se da si bauštelac. Odakle znaš i da su uzeti uzorci na dan smrti, pa makar i privatno? Ako su uzeti odakle znaš da li je imalo teških metala i tragova trovanja? Ako je bilo teških metala i još nečega odakle znaš da li je procenat teških metala bio u nedozvoljenim granicama, jer svi mi imamo neki procenat svega u organizmu, zbog zagađenog vazduha, hrane, vode, itd., jer prosto živimo u takvim vremenima kada je ljudski rod sve upropastio. E sad ako sumnja da srpski organi nisu odradili obdukciju na valjan način, ima pravo da traži inostrano ispitivanjje uzoraka, što sumnjam da će uraditi i ako sumnja, da se nebi zamerio “gazdama” u BG, jer bez njih on ne postoji.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
12
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker