Uhapšena tri Tutinca Z.M. (1985), P.B.(2000), A.I.(20005)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Tutin – U poslednjoj uspešnoj akciji Policijske stanice Tutin, tri osobe su uhapšene pod sumnjom da su uključene u krijumčarenje izbeglica. Z.M. (rođen 1985), P.B. (rođen 2000) i A.I. (rođen 2005) su privedeni.

Oduzeta su dva vozila i značajna količina nivca u okviru ove operacije, koja svedoči o odlučnosti lokalnih policijskih snaga da se bore protiv nelegalnih aktivnosti i očuvaju red i bezbednost u zajednici.

Detalji ovog hapšenja još uvek nisu potpuno poznati, ali se očekuje da će dalja istraga rasvetliti sve okolnosti ovog slučaja. Tutinska policija nastavlja svoje napore u suzbijanju kriminala, a hapšenje osumnjičenih za krijumčarenje izbeglica dodatno jača njihovu posvećenost održavanju sigurnosti u ovom regionu. Građani se pozivaju da budu oprezni i saradjuju sa nadležnim organima kako bi zajedno doprineli bezbednijem okruženju za sve

Tutin Press

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Enes
Enes
4 mjeseci ranije

Gradjani Tutina imaju vecih problema od ovih krijumcara.Svaka institucija korumpirana,Zakoni se selektivno primenjuju,prodato je celokupno javno zemljiste,stranacko zaposljavanje nepotizam.30 god.se devastira Tutin i niko nije procesuiran.Pijemo kancerogenu vodu ,udisemo zagadjen vazduh.Svaka ulica u Tutinu je unistena,ne moze da se prodje od auta i divlje izgradnje,dozvole se izdaju za novac,trotoari su inisteni ,drvece je poseceno itd.

Zadnja izmjena 4 mjeseci ranije od Enes
###
###
4 mjeseci ranije

A.I iz daleke buducnosti

2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.