Učenica (14) se požalila na glavobolju i samo pala, lekari je REANIMIRALI SAT VREMENA: Potresni detalji tragedije u školi na Zvezdari: “Bila je vesela ceo dan, ni na šta se nije žalila”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Učenica M. M. (14) iznanada je preminula na stepeništu u školskom dvorištu, danas nešto pre 15 časova. Hitna pomoć je ubrzo došla, reanimirali su je sat vremena, ali, na žalost, nije joj bilo spasa i na kraju su morali da konstatuju smrt.

Velika tragedija dogodile se danas u Osnovnoj školi “Despot Stefan Lazarević” na Zvezdari, a učenici i svi u školi i dalje ne mogu da dođu k sebi od šoka i tuge.

Kako “Blic” saznaje na licu mesta, učenica se sa još nekoliko drugarica vraćala iz škole, bile su u prvoj smeni.

Tragedija se dogodila na stepeništu u školskom dvorištu. Kako saznajemo, M. M. se požalila da je boli glava i u trenutku je samo pala.

Hitna pomoć je stigla za desetak minuta, reanimirali su je sat vremena, međutim sve je bilo bezuspešno. U 14.55 konstatovali su smrt.

Majka u potpunom šoku

U školu su ubrzo došli i njeni roditelji, a nesrećna majka je, kako kažu očevici, skrhana od bola, u potpunom je šoku, ne zna može da dođe k sebi od šoka i saznajanja da joj je dete umrlo.

Učenici je, kako saznajemo, celog dana bilo dobro, nije se ni na šta žalila do samog trenutka kada se desila tragedija. Kažu da se ceo dan smejali i da ništa nije ukazivalo na to da će ovakva tragedija moguća.

Kako saznajemo na licu mesta, devojčica nije imala ozbiljnih zdravstvenih problema, jedino čega se sećaju jeste da je u sedmom razredu imala problema sa slepim crevom, ali da je to ubrzo rešeno. Međutim, saznajemo i da je imala problema sa teškim glavoboljama.

U školi se nalaze predstavnici Mministarstva prosvete, kao i rukovodilac školske uprave ua Beograd. Čekaju sudsku medicinu da utvrdi šta je u pitanju, odnsono šta je tačan uzrok smrti. U školi se nalazi i policija. Učenici trenutno ne mogu da napuste školu, dok traje uviđaj. (Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker