SIN I OTAC NA SMENU MENJALI ISTE ŽENE U KREVETU: “Posle intimnog odnosa je legao pored mene i priredio mi ŠOK”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Ljubavni život sultana od Bruneja veoma je fascinantan i krije mračnu stranu.

Hasanal Bolkiah poznatiji kao sultan od Bruneja, jedan je od najbogatijih, ali i najkontroverznijih monarha ikada.

Imao je tri žene, od kojih je prva njegova bliska rođaka, koja je radila kao stjuardesa i TV voditeljka. Ima ukupno 12-oro dece, a svoj raksošan način života preneo je i na sinove, koji ni u čemu ne zaostaju za ocem. Na primer princ Abdul Malika, njegov trećerođeni sin, oženio se 2015, a “Forbs” je ovo venčanje opisao kao “kraljevsko venčanje koje je pobedilo sva kraljevska venčanja”. Trajalo je nedelju dana, a mladenci su na glavnoj ceremoniji bili ukrašeni u neobične kombinezone optočene draguljima, dok je mlada držala buket od dragulja i plemenitih metala umesto cveća.

Blud i razvrat

Bivša mis Kalifornije i Amerike Šenon Marketić 1997. otkrila je da je bila seksualna robinja na dvoru, u koju je prvobnitno došla da radi na promociji i marketingu za platu od 3.000 dolara dnevno. Sve se završilo tako što je u realnosti danonoćno bila na usluzi Džefriju, a otkrila je da je bila podvrgnuta ponižavajućem tretmanu i da je 32 dana bila zatvorena u sultanovoj palati.

Džilijam Loren, devojka koja je provela 18 godina u haremu sultana od Bruneja i njegovog brata princa Džefrija, napiala je knjigu “Neke devojke” u kojoj je otkrila sve njihove mračne tajne. Po dolasku su ona i druge devojke morale da predaju svoj pasoš, čak ni palatu nisu mogle da napuštaju, a bile su primorane da se klanjaju svakom članu porodice i nisu smele da im se obraćaju bez dozvole.

  • Radi se o dvostrukim standardima. Imaju novca više nego bilo ko drugi – kaže Loren.

Ona je gotovo 2 decenije provela u haremu i tvrdi da su je po dolasku u Brunej upozorili da paze šta radi, jer je neprekidno bile pod nadzorom, a od nje su tražili da oslabi uz primenu talbeta za mršavljenje.

Loren je morala da se klanja članovima vladajuće porodice svaki put kada bi prošli pored nje. Nije smela da im se obraća bez dozvole, a dok je stajala pored Džefrija morala je da pogne glavu kako bi izgledala niže od njega. On je, navodno, voleo američke automobile, odeću i muziku, a naročito su ga privlačile mlade Amerikanke.

  • Prelistavao je časopise i govorio “Želim ovu ili onu ženu”, a zatim ih poručivao. U haremu je bilo najviše devojaka sa Filipina od kojih su mnoge imale samo 15 godina. Bile su smeštene u Džefrijevu palatu i nisu smele da je napuštaju. Ludite od dosade – rekla je pre nekoliko godina Loren.

Odabrana je tek posle nekoliko meseci, a tada su je odvezli u drugu zgradu i zaključali.

Prošla su četiri sata pre nego što se princ pojavio. Posle sek*a je legao pored mene na tri sekunde, pljesnuo me po zadnjici i rekao da je bilo dobro, ali da kasni na sastanak – piše Loren.

Prvi put su haremi i orgije razotkriveni u Brunejima kada je bivša Mis Amerike Šenon Marketić 1997. godine tužila princa Džefrija i sultana Hasanala, jer joj je agencija ugovorila jednodnevni posao za 3.000 dolara, a umesto toga je postala seksualna robinja sultanovog brata. Bila je prisiljena da pleše svaku noć u prinčevom privatnom klubu. Kada se vratila u SAD tužila ih je za 10 miliona dolara.

Međutim, sudski porces se okončao time što je braći odobren imunitet od zakonskog gonjenja, s obzirom da se nalaze na čelu države. U sudskim dokumentima stoji i da je Marketićeva svedočila da je pored nje bilo još od 30-100 žena u sultanovom haremu.

Sultan ove državice u aprilu 2019. je dospeo o centar svetske javnosti kada je pooštrio ionako rigorozan zakon iz 2013. baziran na šerijatskom pravu. Tako su danas u Bruneju na snazi brutalne kazne koje uključuju kamenovanje do smrti, amputaciju udova, bičevanje, i to za dela koja se u većini zemalja čak i ne tumače kao prekršaji – prevara, vanbračna trudnoća, nošenje neprikladne odeće, homoseksualizam…

Ipak, dok se vladarska porodica dobro zabavlja, ovo ne važi za ostatak zemlje – na Bruneju je zabranjen alkohol, ne postoje diskoteke, noćni klubovi, a zabranjeno je i slavljenje Božića, čak i ukrašavanje izloga krajem godine! Malobrojnim hrišćanima dozvoljeno je da ga proslave u svoja četiri zida, ali bez javnih obeležja.

Nasuprot svim zakonima koje je doneo, sam sultan živeo je i živi ekstravagantno i raskalošno, a njegove godine su obojene skandalima i bahatošću.

stilkurir.rs

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

2 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Covek
Covek
1 mjesec ranije

Masala masala svi bi mi da mozemo, tqko je i nas velikan zukOrljo guzio sta je stizao

Jahja aga
Jahja aga
1 mjesec ranije
Odgovor za  Covek

Vala posle Allahovom miljenika niko nije imao ovoliko sreće nad ženama ko ova Sultan od Bruneja. Allah daje svakome koliko hoće nema slađe vjere od Islama

2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex