Sobu okrečila, tepihe bacila, telo sakrila iza pregradnog zida

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Biljana Stojanović ubila je svog supruga Ivana (40) sa nekoliko udaraca sekirom u jednoj od soba porodične kuće, a potom je njegovo telo odnela do pomoćne prostorije, zacementirala ga u buretu, a potom to bure sakrila iza pregradnog zida, saznaje “Blic”.

Jeziv zločin, koji je pre mesec dana šokirao Srbiju otkriven je kada je Biljana izvršila samoubistvo u jednoj od pomoćnih prostorija na porodičnom imanju u selu Veliko Trnjane kraj Leskovca. Porodica je njen nestanak prijavila četiri dana ranije, a kada su pretražili imanje, pronašli su njeno telo. Utvrđeno je da se Biljana otrovala i tako sebi oduzela život.

Zašto? Mislili su svi, jer joj nedostaje muž Ivan, koji godinama živi i radi u Rusiji i već četiri godine ne dolazi u Srbiju da vidi nju i njihovo troje dece.

Međutim, dok su je svi oplakivali, na dan njene sahrane, tek što su se vratili s groblja, policija je upala u njihovu kuću. Ivanova i Biljanina najstarija čerka pronašla je očev pasoš među stvarima, pozvala Ivanovog brata, policajca i to mu rekla. On je ušao na njihovo imanje, pretraživao sve prostorije i u jednoj od njih primetio novi pregradni zid. Srušio ga je i ugledao lobanju!

Rezultati DNK analize stigli su danas, mesec dana otkako je zločin otkriven, i utvrđeno je da je u pitanju telo Ivana Stojanovića za kog su svi, i njegovi roditelji i brat, verovali da je živ i zdrav u Rusiji. Nažalost, utvrđeno je da je Biljana svog supruga ubila još pre četiri godine, i njegovo telo dobro sakrila. Pune četiri godine ona je održavala farsu da je on daleko i dobro i da se redovno javlja. Niko, sem Ivanovog brata, nije sumnjao da tu nešto “ne štima”.

Kako “Blic” saznaje, Stojanović je ubijen sekirom.

– Sumnja se da se zločin dogodio u jednoj od soba porodične kuće. Samo ta prostorija je naknadno prekrečena – kaže izvor “Blica” blizak istrazi.

Upravo iz jedne od prostorija izbačen je i tepih. Sumnja se da je to zbog tragova krvi na njemu.

Toksikološka analiza, čiji su rezultati takođe danas stigli, potvrdila je da Ivan u organizmu nije imao nikakve toksične materije.

– Toksikološka analiza je rađena da bi se pouzdano utvrdilo da li je Stojanović bio otrovan, ili omamljen nekim lekovima pre ubistva, ali ništa nedozvoljeno nije pronađeno o njegovoj krvi – kaže naš izvor.

Iako se sumnjalo da je Biljana supruga omamila nekim lekovima, a potom ga ubila udarcem sekirom, a potom njegovo telo stavila u metalno bure koje je kasnije zabetonirala u jednoj od pomoćnih prostorija kraj porodične kuće, ovo potvrđuje da se zločin ipak odigrao na još brutalniji način.

Da li je Biljana imala pomagača, još nije poznato, ali dosadašnji rezultati istrage na to ne upućuju iako je ona bila žena sitnije građe.

Kako je četiri godine lagala sve?

Zločin je izvršila poput profesionalnog ubice i potom je gotovo četiri godine uspevala da krije Ivanovu smrt! Svima je govorila da je u Rusiji, gde je i ranije radio, ali je priču o njegovom javljanju menjala u zavisnosti od toga kome je pričala.

Njegovu porodicu, koja nije znala da koristi Viber, niti društvene mreže, govorila je da se redovno javlja, glumila da je taman prekinuo razgovor kad su oni došli, te da ne može u tom trenutku da priča i slično, ali da je dobro i da je sve u redu. Za njenu i Ivanovu decu je, pak, pravila veću predstavu. Molila je koleginice da glume Ivana, te da deci šalju poruke sa drugih brojeva kako je sve u redu, da deca ništa ne bi posumnjala. Svojim kolegama je pričala treću priču – da se Ivan više ne javlja, da ima drugu ženu, i da je ostala sama.

Tu priču ispričala je i svom ljubavniku. Upravo se za njega verovalo da je pomogao Biljani da prikrije ovaj zločin, međutim dokaza koji ga povezuju s mestom ubistva, do sad nije bilo.

(Blic)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker