SDA Sandžaka – Najoštrije osuđujemo Milorada Dodika

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Stranka demokratske akcije Sandžaka najoštrije osuđuje Milorada Dodika koji je danas 2. marta, u svojstvu člana Predsjedništva BiH javno pred medijima vrijeđao bošnjački narod koristeći uvrijedljive izraze iz velikosrpske terminologije.

Ovo je očigledan pokazatelj nastojanja velikosrpske ideologije da u javni prostor vrati negiranje bošnjačkog naroda, korišćenjem uvrijedljive terminologije i najava nove ofanzive velikosrpske politike koja je devedesetih godina već donijela nesreću na Balkanu.

Nakon veličanja genocida, ratnih zločina i zločinaca u Srbiji i Republici Srpskoj, prijetnji koje je srpska policija uputila Bošnjacima Sandžaka početkom ove godine i napada na Bošnjake u Republici Srpskoj, sasvim je jasno da je ovo još jedan korak u nastavku projekta stvaranja „Velike Srbije“ koji je u proteklom periodu već proizveo nesreću svim narodima na Balkanu.

SDA Sandžaka poziva Evropsku Uniju i Sjedinjene Američke Države kao organizatore Međunarodne konferencije o bivšoj Jugoslaviji i Dejtonske mirovne konferencije da ovu opasnost shvate krajnje ozbiljno i hitno preduzmu neophodne mjere kako bi se spriječio novi požar na Balkanu.

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
18 Comments
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Inline Feedbacks
View all comments
Zubar K.Mitrovica
Zubar K.Mitrovica
11 mjeseci ranije

Us to bi samo dodo da osudjujem i onog gore is Beograda. Ne naseg reisa gore. Ne. Nego onog poglavara glavnog sto mi govori da za mene nema fotelje. E videce sat kad pozovem plave sljemove da nas oslobode ko ono onomad kad sam bio gradonacelnik i ministar te smo tad bili slobodni.

Tandara
Tandara
11 mjeseci ranije

Kakva vam je ovo karta sa Krajinom ?

Ella
Ella
11 mjeseci ranije

Postovani Gospodine Uljaninu vama smo zahavlini jer ste nam vratili ime Bosnjaka Koje nam je kralj Srbije unikunuo I tako pokusao Sa Nas aslimilira. Iskljuvo vama smo na tome zahvalni. Mogu srbi Nas vredjat, negirat, jedno je sigurno Mi postojimo kao narod,Koji ima svoju Kulturu, svoju veru svoje dostojanstvo. Srcana Sam sto sam pripadnica jednog takvog naroda. Dodik ce uskoro sajedno Sa rusima umirat od gladi, bolje nisu ni zasluzli

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
11 mjeseci ranije
Odgovor za  Ella

Ma šta nam napriča, asimilujete se vi dobrovoljno, kako kad odete u Tursku odmah morate da promenite i ime i prezime, kao Jahović – Turkdžan u Romićević u Turkuoglu. Srbija slobodnija, može ko kako ‘oće

Ella
Ella
11 mjeseci ranije

Ja imam svoj sandzak I nista Mi vise ne traba moja dedivina,moj zavicaj
Dosta ste Nas proterali od odlaska turska pa do parizana rankovica al ma tvoju zalosnt jos Nas ima

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
11 mjeseci ranije
Odgovor za  Ella

Ja sam ti napisao (al ti uvek bežiš s teme) kako vas Turska a i svi drugi asimiluju sem nas. Čak moram da dodam da sam zaprepašten kako su vas ovi novi Crnogorci asimilovali na keca. I kolko je u CG preko noći nastalo tvrdijeh Crnogoraca islamske vere. A mi nema šta da vas asimilujemo kad i onako imamo iste pretke. Dok Srbin može u pravilu da bude samo vernik naše svetosavake crkve. Izuzetci postoje. Dok u širem smislu narod Srbije su svi ljudi dobre volje koji ovde žive.

Ella
Ella
11 mjeseci ranije

Tebi smeta sto ja svoju istoriju bolje poznajem, sto se Tice vas srba ima onih Koji su fini al oni se u promililma mere. Ako bas hices prije nego sto ste postalo srbi bili ste kao I Mi Pagani tacno je da imamo iste paganske korijene Ali ne I srpske. To ja Vasa gresaka jer vi tvrdite da smo Mi srbi Koji su uzeli Islam a ja ti znam da smo makar dei Nas od a Blanca ja imam abalnske korijene to znaci prije vas pagana tj danasnji srba smo svoji na svome. To ti ne znas jer Vasa istorija vas uci necmu drugom.zato ako zeolite iskreno Sa nama suzvot delite onda drzava mora da se izvini za sve Genozide Nad nama. SJENICA 1806, öko 2500 zrtva, pobio ih je Karadjordje Sa svojom vojskom. Da te posdetim u sjenicu je ostalo nakon tog dogadjaja 26 kuca. I da drzava prizna Genozid iz 90 I etnicki siscenje bosne, republiku srpsku treba ukinuti jer je na stala na Genozidnoj osnovi.Mi necemo vise da budemo gradjani drugog Reda Mi smo Narod. Kad to shvatite I izvinte se nama, Mi cemo vam pruzit I ruku. Ovo sto radi rasim I zukorlic to su izdajice moj narod ima pravo na opredljenje I samoopredjeljnje da nam GA ne diktira beograd

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
11 mjeseci ranije
Odgovor za  Ella

Tkzv iliri su proto-Sloveni ili pretci Slovena. Naša pra-vera nije dovoljno istražena ali je u suštini monotristička i tamo je jedan Bog koga zovu Perun, Triglav, Svarog itd U svakom slučaju nisu žrtvovali ljude lažnim bogovima kao drugi narodi ili bar ne u toj meri. Što se Albanaca tiče njih i kod današnjih Albanaca ima 10% onih pravih. Ovde su mahom malisori, kući, keljmedi/klimenti koji su 100% poarbanišeni Srbi. Zato je uostalom na Kosovu toliko malo “Bošnjaka” jer su svi poarvanišeni. Niko ne govori “bosanski”

Ella
Ella
11 mjeseci ranije

Citam I ne mogu da verujem iliri nisu Taz. Vec domorodci na Balkanu a Sloveniu su se doselili nomadi. Bili Pagani, tamo su bili I bogumili mnogo prije kescana. Ali ti imas stvoju srpsku istoriju, ja Sam ucila Malo vise od srpske istorije. Mi smo narod bosnjaci I nismo nikad bili srbi to treba svima da vam je jasno I da tu cunjenicu prihavtite.ja Imama albasnke krvi I ponosna Sam na to. Istices I previse srpsku propagandu ne Pali to vise Doba komunjara je iza Nas. Mi imamo svoj jezik svoju kluturu, svoju veru svoj zavicaj a to je sandzak.

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
11 mjeseci ranije
Odgovor za  Ella

Ti si neozbiljna, po pogledaj sad na gigal mapi u Albaniji i danas dan sve sama srpska i slovenska imena toponima. Iliri i ostala srodna plemena su pretci Srba, Hrvata i Muslimana.

Ella
Ella
11 mjeseci ranije

A ti I dalje siris srpsku propagandu tebe niko ne moze naucit, istorija kod tebe pocinje od srba valjda je I svijet mastao kad I srbi ili….i dalje nazivas Muslimanima Mi smo Bosnjaci ako treba million puta cu ponovit ti si ortodoks al te niko zbog toga ne proziva kao ti Nas ocito nisi u stanju da izgovoris rijec Bosnjaci bojih se da se ne ugusis. Vi srbi kao jedan Malo neznacajan narod patite od kompleksa nize vrednosti. Poradi Malo na svom mentalnom stanju videc da se svijet ne vrti öko male srbije. Mi smo Bosnjaci to ce cemo I ostat svesni svoje vere, svoje Kulture svojih predaka I svoje buduvnosti

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
11 mjeseci ranije
Odgovor za  Ella

Ja vas zovem Muslimani samo iz razloga što vas celi život znam tako.

Ella
Ella
11 mjeseci ranije

A sto se tice kultuno ostorijskih objekata makar vi srbi gde ste stigli sve ste porusli Zar ti ne govore istorijeke cinjenice da ste sve dzamije porusli,kod su turci bili ovde zahvaljujuci njihovo tolerqnciji svi vasi objekti stoje, cim su otisli svi sve islamsko porusli to pokazuje da ste barbari

Evlija Čelebija
Evlija Čelebija
11 mjeseci ranije

Bošnjaci ne postoje.Vi ste Turci.

Ella
Ella
11 mjeseci ranije
Odgovor za  Evlija Čelebija

Mi smo bosnjaci Mi nismo turci jer Nas maternji jezik je bosanski a ne turski ko zna da Saber 2 plus 2 to zna. Kad nesto ne znas bolje zadrzi za sebe ne iznosi u javnost svoje ne znanje

Neko
Neko
11 mjeseci ranije

Nismo mi iz Pakistana ili Ukraine ovde, da vi kazete ovo je zeljma ovakva ili onakva. Na toj zemlji zive moji predci vise hiljada godina i vi nikako ne mozete biti tu stariji od nas. Stoga iako nismo bolesnici i koljaci, kao srbi u Bosni, mi ukazujemo postovanje srbiji, iako ona cini kako ekonomske tako i ratne zlocine nad nama. Dakle mi smo svoji na svome!

Istorija s Peštera
Istorija s Peštera
11 mjeseci ranije
Odgovor za  Neko

Niko nije rekao da niste, vi ste moji prijatelji i komšije ovo u komentarima su ekstremna mišlje ja na izuzetne teme, život je drugo. I nadam se da će vas biti još više jer da vas nema u tom najgorštačkijem delu Srbije tu verovatno nikog nebi bilo. Tako da samo nek ste živi i zdravi i da se manje selite a nadam se kakvo vreme ide, više vraćate iz inostranstva.

Zubar K.Mitrovica
Zubar K.Mitrovica
11 mjeseci ranije
Odgovor za  Ella

Fala Ella. Fala vi svijema. Ot srca.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
18
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker