SANDŽAČKI DRAGULJ ZAPALIO MREŽE – KOMENTARI PLJUŠTE! Za ministrom žene lude, u ovakvom IZADNJU ga niste videli (FOTO)

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Edin Đerlek (35) u poslednje vreme izaziva veliku pažnju javnosti, ali pogotovo dama.

Potpredsednik Stranke pravde i pomirenja i ministar bez portfelja u Vladi Srbije Edin Đerlek (35)

u poslednje vreme izaziva veliku pažnju javnosti, ali pogotovo dama. Ovaj mladi političar iz Novog Pazara često na Instagramu objavljuje fotografije sa stranačkih sastanaka i sa brojnih putovanja u zemlji i inostranstvu. Koju god fotografiju da objavi, nizali su se komentari: “sandžački dragulj”, “pametan, lep, šta još reći, predobar”.

Screenshot/Instagram/ Edin Đerlek

Edin Đerlek je nedavno napravio izuzetak i na instragram stori okačio sliku sebe u opuštenom izdanjukako ispija kafu sa prijateljam u jednom beogradskom tržnom centru. Ono što je mnogim korisnicima društvenih mreža privuklo pažnju, je to što se Đerlek oblači kao sav noramalan svet, pa je na ovoj slici u trenerci.

Sadašnji član kabineta u Nemanjinoj 11 veoma je aktivan na društvenim mrežama, a prema ranijim pisanjima našeg portala, prati ga više od 8,3 hiljada ljudi.

Ko je Edin Đerlek

Mladi ministar Edin Đerlek (35) rođen je 23. 1. 1987. godine u Beogradu, gde završava osnovnu i Osmu beogradsku gimnaziju (sada Treća beogradska). Tečno govori tri strana jezika: arapski, engleski i ruski, a u biografiji se nigde ne navodi da je oženjen.

Godine 2006. upisuje Institut za arapski jezik u trajanju od tri godine na Univerzitetu ”Abu Nour“ u Damasku (Sirija) koji uspešno završava u rekordnom roku. Tri godine kasnije upisuje Fakultet za islamske studije u Novom Pazaru, odsek Šerijatsko pravo, koji završava sa izvanrednim rezultatima gde je proglašen za studenta generacije 2010-2014. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edin Đerlek (@edin.djerlek)

2015. godine upisuje master studije na Fakultetu za islamske studije. 2016. godine upisuje Pravni fakultet na Internacionalnom univerzitetu koji završava sa izvanrednim rezultatima i diplomira sa ocjenom deset (10) na temi: ¨Diplomatija¨. Tečno govori tri strana jezika: arapski, engleski i ruski.

(MONDO)

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error:
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker