“SAMO JE REKAO – TELO JE MOJA BRIGA” Načelnik Cmolić otkrio nove detalje potrage za telom ubijene Danke Ilić (2): “Uhapšeno je još osoba”

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Načelnik UKP Ninoslav Cmolić kaže da policija nastavlja potragu sa telom, osumnjičenima je određen pritvor, a kako ističe, iako osumnjičeni do detalja opisuju izvršenje krivičnog dela, kada dođe do momenta da se kaže gde je sakriveno telo, osumnjičeni ne želi da sarađuje.

Za telom ubijene Danke Ilić se još traga, pretresaju se i septičke jame, ići ćemo i na groblja. Dva dana nakon tragičnog događaja jedan od njih se vratio, uzeo telo sa deponije i neće da kaže gde je sakrio telo. Do detalja opisuje izvršenje krivičnog dela, ali ne želi da sarađuje kada se dođe do pronalaska tela – kaže Cmolić.

On je ponovio i da je ključni trag u celoj tragediji bio snimak sa kamera. Iako je istraga išla u nekoliko pravaca, iako u početku nije bilo dokaza da se osumnjiče ova dvojica, jedan deo grupe nastavio je da radi na ovom tragu.

Paralelno sa istragom na terenu, radilo se i na otkrivanju identiteta devojčice sa snimka iz Beča ističe Cmolić.

Deo istrage smo usmerili na tom pravcu, jer je majka stoprocentno prepoznala svoje dete i odmah smo usmerili trag ka tome i svi smo se nadali da je devojčica sa snimka mala Danka – kaže Cmolić.

Osumnjičeni do detalja opisali gnusni zločin

Osumnjičeni su potvrdili svoju priču, sve su do detalja opisivali sve.

– Glavni osumnjičeni je rekao da gde je sakrio telo, ali gde – ne seća se, ali sve ostalo opisuje, priče se poklapaju, ali vozač ne zna gde je telo sakriveno. Suvozač to zna, oni su razgovarali dva tri dana pre toga, a on je rekao “to je moja briga” – kaže Cmolić.

Ističe i da je policija prvih dana bila pod ogromnim pritiskom javnosti, kao i da se i dalje preduzima veliki broj radnji.

– Noćas smo ocu i bratu osumnjičenih odredili pritvor zbog sumnje da su pomagali u prikrivanju krivičnog dela – kaže Cmolić za “Prva TV”.

“Nećemo spavati dok ne nađemo telo”

  • Nećemo spavati dok ne nađemo telo i siguran sam da ćemo naći. Sa osumnjičenima se radi dan i noć. Nadali smo se svi da će se ceo slučaj završiti tog 26. marta, međutim, svakim sledećim danom se situacija sve više komplikovala. Da pretpostavimo ovako nešto, nismo mogli ni u snu – rekao je Cmolić za Informer TV.

Izvor:Blic

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex